"Ik liet de naam van mijn dochter tatoeëren. De plek van de tattoo maakt mijn vrouw razend" Stories
"Ik liet de naam van mijn dochter tatoeëren. De plek van de tattoo maakt mijn vrouw razend"
Stories

"Ik liet de naam van mijn dochter tatoeëren. De plek van de tattoo maakt mijn vrouw razend"

Een man heeft onthuld hoe zijn nieuwe tatoeage zomaar het einde van zijn huwelijk had kunnen veroorzaken vanwege een meningsverschil met zijn vrouw over de inkt. In een post op het 'True Off My Chest' forum op Reddit legde hij uit hoe hij de naam van zijn dochter en een rode roos op hem had laten tatoeëren. Maar voor zijn vrouw ligt het probleem vooral bij een bepaald lichaamsdeel dat getatoeëerd is.

"Ik heb onlangs een tatoeage op mijn borst laten zetten om de geboorte van mijn dochter te eren," begon hij. "In eerste instantie wilde ik vermijden dat mijn tepel getatoeëerd werd, omdat ik had gehoord dat dit een behoorlijk pijnlijke plek is. De artiest vertelde me dat het op basis van het ontwerp niet goed zou uitkomen en zou opvallen als hij mijn tepel niet zou tatoeëren, waardoor de tatoeage er erg vreemd uit zou zien. Aangezien dit voor mijn dochter was, koos ik ervoor om met zijn wensen mee te gaan en mijn tepel te laten tatoeëren."

"Het kwam tot de grootste ruzie die we ooit hadden!"

De man had echter vooraf zijn vrouw gerustgesteld dat dit niet zou gebeuren. "Nadat de tatoeage was afgewerkt belde ik haar en vertelde ik haar dat ik aanvankelijk niet van plan was om mijn tepel te laten bedekken, maar de artiest had het aangeraden dus ik heb het laten doen," vertelde de man. "Maar toen mijn vrouw erachter kwam, ontplofte dit in de grootste ruzie die we ooit hebben gehad. Ze had me nooit verteld hoe fel ze een getatoeëerde tepel haatte. Als ze dat wel had gedaan, zou ik het niet hebben gedaan. Ze had alleen maar ingestemd met mijn eerste gedachten dat ik het gebied wilde vermijden."

Bovendien noemde de vrouw haar man 'zelfzuchtig' en gedroeg ze zich als een 'vrijgezel zonder familie' omdat hij zijn gezin niet had geconsulteerd voordat hij deze beslissing nam. "Ze vertelde me toen hoe ze niet meer tot mij aangetrokken zou zijn omdat ze getatoeëerde tepels haat. Ik voelde me zelfs ongemakkelijk toen ik onze baby vanmorgen optilde omdat de tatoeage voor haar is. Ik vrees zelfs dat ze van me wil scheiden!" zei de man.

"Er zit haar vast iets anders dwars"

Toen hij zijn dilemma deelde op Reddit, hebben verschillende mensen hun advies gegeven. Eén persoon zei: "Ik denk dat er een grotere reden achter de uitbarsting zit, waarschijnlijk stoort haar iets anders of heeft iets haar dwars gezeten en heeft ze besloten om alles eruit te laten over de tatoeage." Iemand anders zei: "Laat ze gewoon wegnemen, zodat de zee weer kalm wordt." Ten slotte raadde iemand aan: "Heb je enig idee waarom dit zo belangrijk is voor je vrouw? Praat met haar, probeer het te weten te komen."

(Bron: Reddit - Intropic: Image by Drazen Zigic on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties