"Ik maak gewaagde video's, maar toen ik ontdekte wie ze bekeek, werd ik daar misselijk van" Stories
"Ik maak gewaagde video's, maar toen ik ontdekte wie ze bekeek, werd ik daar misselijk van"
Stories

"Ik maak gewaagde video's, maar toen ik ontdekte wie ze bekeek, werd ik daar misselijk van"

Veel mensen maken pikante content online, maar verwachten niet dat hun ouders ernaar kijken. Maar Elly Mae Baker zegt dat dat precies is wat er met haar is gebeurd. Volgens het Australische model had haar vader haar gewaagde video's bekeken. Ze beweert dat het allemaal tot een hoogtepunt kwam tijdens een emotionele confrontatie.

Blijkbaar kwam Elly erachter dat haar vader niet alleen wist van haar video's, maar ze ook had bekeken. Elly zei: "Toen mijn vader de grafische details van mijn expliciete inhoud beschreef, realiseerde ik me dat hij meerdere video's had bekeken. Hij kon onmogelijk de intieme dingen weten die ik in die specifieke video's had gedaan zonder ze te zien. Toen ik dit hoorde, voelde ik me lichamelijk kotsmisselijk. Ik voelde zoveel emoties tegelijk. Ik voelde me vies. Ik voelde me geschonden.”

"Ik voelde me echt verraden"

“Ik voelde me verraden. Ik heb er op zoveel verschillende manieren mee geworsteld. Minder eten. Niet kunnen slapen. Een emotioneel wrak. Het is zo verontrustend dat een vader zulke video's van zijn eigen dochter bekijkt. Ik denk niet dat ik er ooit overheen kom dat hij mij persoonlijk heeft bekeken." Elly, moeder van twee, onthulde ook dat haar vader dreigde de video’s aan haar kinderen te laten zien, om te tonen wat hun moeder deed als ze er niet waren. Dit maakte haar echt overstuur.

Ze vervolgde: "Ik werd er lichamelijk ziek van. Ik was zo boos dat mijn vader vond dat hij het recht had om mijn kinderen erbij te betrekken. Hij dreigde niet alleen dat hij het ze zou vertellen als ze ouder waren, maar ook dat hij ze de intieme video's zou laten zien die ik had gemaakt. Hij gaat op zoveel vlakken over de schreef en is absoluut verontrustend. Het is walgelijk hoe wreed hij is geworden." Hoewel Elly (34) in eerste instantie terughoudend was om zich aan te melden bij volwassenensites nadat ze financiële problemen had, was ze bereid om te doen wat nodig is om haar kinderen te steunen.

schermopname 12 4 2024 12338 wwwinstagramcom

"Ik was bang over hoe mijn familie zou reageren"

Elly aarzelde aanvankelijk om het haar familie te vertellen uit angst voor hoe ze zouden reageren, maar na een paar maanden kreeg ze de moed om het eerst aan haar moeder te vertellen. De dingen namen een complexe wending toen andere familieleden zich bewust werden van haar aanwezigheid op OnlyFans, wat leidde tot een reeks reacties en spanningen. "Ik heb het een aantal maanden uitgesteld om mijn familie over mijn platform te vertellen," voegde ze eraan toe. "Ik vertelde het eerst aan mijn moeder en in eerste instantie was ze een beetje verbaasd, maar toen ze eenmaal zag dat ik er blij mee was en mijn familie ondersteunde, accepteerde ze het voor wat het was - een manier om geld te verdienen.”

schermopname 12 4 2024 123451 wwwinstagramcom

"Iemand in de familie liet het hem misschien zien"

"Ik was veel nerveuzer om het mijn vader te vertellen. Het is niet zo dat ik het voor mijn vader verborgen hield - ik wist gewoon dat het een moeilijk gesprek met hem zou worden. Helaas kreeg ik niet de kans om het hem persoonlijk te vertellen, omdat iemand in de familie me voor was. Ik vermoed dat mijn vader zich zelf heeft ingeschreven of dat iemand anders zich heeft ingeschreven en het hem heeft laten zien. Ik heb nooit precies kunnen vaststellen welke abonnee hij was, maar ik geloof dat hij of een ander familielid een valse gebruikersnaam heeft gebruikt, zodat ik niet zou weten dat zij het waren."

"Ik maak gewaagde video's, maar toen ik ontdekte wie ze bekeek, werd ik daar misselijk van"

"Ik ben toch geen crimineel!"

"Ik ben geen crimineel omdat ik mijn kinderen wil onderhouden. Ik denk dat iedereen zo verstrikt raakt in het stigma rond OnlyFans en 'sekswerk'. Het is walgelijk hoe wreed de maatschappij vrouwen soms kan behandelen. Ze worden uitgescholden, vernederd en voelen zich minder dan menselijk. Maar weet je wat? De vraag is er nog steeds. Ouders, je hoeft het niet 100% eens te zijn met wat je kind of kinderen doen, maar als een persoon waar ze naar opkijken, ben je het aan je kind verplicht om in hun leven te zijn. Dus luister naar hun redenen, zoek uit waarom ze een bepaald pad hebben gekozen en wees er gewoon voor ze,” besloot Elly.

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Instagram/@ellymaebaker)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties