"Ik maak pikante content, maar doe dat enkel met vrouwen. Uit respect voor mijn verloofde" Stories
"Ik maak pikante content, maar doe dat enkel met vrouwen. Uit respect voor mijn verloofde"
Stories

"Ik maak pikante content, maar doe dat enkel met vrouwen. Uit respect voor mijn verloofde"

Een biseksueel OnlyFans-model heeft onthuld dat ze alleen met vrouwen pikante spelletjes speelt en dat ‘uit respect voor haar verloofde’, maar ze houdt ook vol dat ze niet ontrouw is. Karlee Grey, die 1,65 miljoen volgers heeft op Twitter en Instagram samen, heeft een klein fortuin verdiend met de adult site, en verdient een bedrag van meer dan zes cijfers per jaar. Ze heeft er een regel van gemaakt om alleen of met andere vrouwen inhoud te maken, nooit met mannen.

De 29-jarige, die al zes jaar samen is met haar 33-jarige verloofde, schrijft haar pikante carrière toe aan ‘het creëren van een gezondere relatie tussen hen’. Het kind moet een naam hebben, nietwaar? Haar partner helpt zelfs met haar OnlyFans-pagina sinds ze in 2019 lid is geworden en maakt vaak foto's en video's van haar. "Ik werk alleen met vrouwen en hij vindt dat helemaal prima," vertelde Karlee aan Jam Prime

"Hij maakt deel uit van mijn team"

"Hij helpt me soms zelfs met point-of-view filmen, en hij is mijn fotograaf. Hij maakt deel uit van mijn team,” ging ze verder. Karlee, die in Californië woont, zegt dat het koppel jaloerse gevoelens over haar werk vermijdt door meer tijd vrij te maken om samen intiem te zijn. Karlee vertelde: “Persoonlijk wilde ik mijn lichaam niet meer delen met een andere man. Toen ik eenmaal zo intens van iemand begon te houden, had ik het gevoel dat ik dat niet kon doen, maar tot vrouwen zal ik me altijd aangetrokken voelen.”

(lees verder onder de foto)

Triootjes 

"Ik weet niet of ik ooit per se met een vrouw een echte relatie zou willen hebben, maar ik zal me altijd seksueel aangetrokken voelen tot vrouwen en daar is mijn verloofde zich van bewust,” klonk het. "Hij zegt 'als je het al niet met mannen wilt doen, dan vind ik het niet erg als je het met vrouwen doet'. Het is een soort uitlaatklep." Voor Karlee, die er zeker van wil zijn dat haar verloofde ook plezier heeft, is haar werk een geweldige manier om andere vrouwen uit te nodigen om hem af en toe met haar te ‘delen’. En hoewel het koppel voorzichtig is om geen vrouwen in hun emotionele relatie te betrekken, hebben ze één keer per jaar ‘een leuke ervaring’ met een derde persoon.

(lees verder onder de foto)

"Ik wil iemand die er echt van geniet"

Karlee, die sinds 2014 in de seksindustrie werkt, is altijd nauwgezet over met wie ze werkt, niet alleen voor haar veiligheid maar ook voor haar plezier. Ze zei: "Ik hou van vrouwen, maar ik wil niet het gevoel hebben dat ik met iemand werk die hier niet echt van geniet. Ik wil het gevoel hebben dat als de camera's niet aan stonden, je het nog steeds zou willen doen. Ik heb maar een paar slechte ervaringen gehad, vooral omdat ik altijd vrouwen kies waarvan ik weet dat ze zelf ook echt van vrouwen houden.” Duidelijk. En dan nu tijd voor wat bijzondere foto’s…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties