"Ik probeer geweldige fitnesstips te delen, maar iedereen kijkt alleen naar mijn voorgevel" Stories
"Ik probeer geweldige fitnesstips te delen, maar iedereen kijkt alleen naar mijn voorgevel"
Stories

"Ik probeer geweldige fitnesstips te delen, maar iedereen kijkt alleen naar mijn voorgevel"

Model en fitnessinfluencer Jazmyne Day was initieel enthousiast toen haar workouts viraal gingen op TikTok. De Welshe bom, die in Las Vegas woont, geraakte echter ontmoedigd door mensen die ‘alleen maar oog hebben voor en praten over haar borsten’. De OnlyFans-ster is online berucht om haar M-cup borsten. En hoewel ze het niet erg vindt dat fans er aandacht aan besteden op haar ‘modellenpagina's’, zegt Jazmyne (29) dat ze graag serieus genomen wil worden in de fitnesswereld.

Jazmyne vertelde aan Daily Star: “Ik begon op 20 mei een TikTok-kanaal over fitness en het explodeerde. Mijn eerste video ging viraal en heeft nu meer dan 6 miljoen views. Een video die ik op 5 juni plaatste waarin ik een pull-up zonder hulp doe, is bijna 4 miljoen keer bekeken. Het account groeide van 25k volgers op 10 juni naar 154k op 15 juni. 20k volgers per dag! Wat me wat tegenvalt, is de hoeveelheid haat die ik krijg ook al post ik legitiem fitnessadvies.

"Ze hebben het alleen over mijn borsten"

De fitnessbunny zei: "Ik praat over voeding en hoe je je macro's moet tellen, progressieve overbelasting, het belang van stretchen en het uitrollen van je spieren, maar ook hoe belangrijk perfecte vorm is. Maar veel mensen hebben het alleen over mijn enorme borsten.” Jazmyne werkte vroeger van negen tot vijf als boekhouder, maar ze besloot model en OnlyFans-ster te worden nadat ze meer dan 27 kilo vet was kwijtgeraakt en meer dan 9 kilo aan spieren had gewonnen nadat ze zich vol op fitness had gestort.

"Hoe kunnen mensen zo negatief zijn?"

"Ik ben er helemaal eerlijk over dat ik vroeger heel weinig lichaamsbeweging had en vaak ook depressief was,” vertelde Jazmine. “Maar dat heeft niets te maken met wie ik nu ben en al zeker niet met mijn borsten. Mijn fitnessadviezen zijn legitiem en zouden waarschijnlijk veel van diezelfde mensen helpen die hun onzekerheden op mij projecteren. Hoe kunnen mensen zo negatief zijn?” Een goede vraag, waar wij alleszins geen pasklaar antwoord op hebben. Wat we wel hebben zijn enkele bijzondere plaatjes van Jazmine…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties