"Ik schaam me rot! De buren klagen dat ik dierengeluiden maak wanneer ik van bil ga" Stories
"Ik schaam me rot! De buren klagen dat ik dierengeluiden maak wanneer ik van bil ga"
Stories

"Ik schaam me rot! De buren klagen dat ik dierengeluiden maak wanneer ik van bil ga"

Amber O’Donnell, een Brits model en influencer, zit met het schaamrood op de wangen. Rooie oortjes nog net niet, hoewel wij dat wel een beetje krijgen als we naar haar content kijken. Maar dat is voor later. Ter zake nu… Amber kreeg namelijk klachten van een buur wegens… te luide seks.

Ze kreeg een briefje van een (anonieme) buur dat die niet langer 'het geluid van vogelende wilde dieren' wilde aanhoren. Amber deelde haar schaamte daarover op TikTok, waar ze 115.000 volgers heeft. Ook in Engeland stijgen de temperaturen soms al eens naar ongekende hoogten en ook Amber had daar ‘last’ van. Op een dag sleurde ze haar vriend – die in ontbloot bovenlijf het gras maaide – naar binnen voor een wilde stoeipartij.

"Ze dachten dat iemand me aan het vermoorden was"

Aan Daily Star vertelde ze wat er daarna gebeurde: “Er lag een briefje voor de deur. Als je nog eens zulke ruige seks hebt overdag, sluit dan je verdomde ramen! Dat stond er te lezen. Ik zakte door de grond van schaamte en weet ook niet over welke buur het gaat. Ik durf dus amper nog iemand aanspreken.” Ze deelde het voorval op TikTok en dat zorgde natuurlijk voor de nodige commentaren…

“Ik zou me ook doodschamen!” schreef iemand. Of: “Hebben ze dan liever dat je het ’s nachts doet?” Iemand anders zei: “Je hebt het toch maar gehad!” Iemand bekende zelfs dat haar buren ooit de politie belden, omdat die dachten dat ze vermoord werd. Het zal je allemaal maar overkomen! Hieronder vind je nog wat lekkere plaatjes van Amber...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties