"Ik schrok me rot toen ik m'n schoonvader voor het eerst ontmoette. Ik beleefde ooit een wilde nacht met hem!" Stories
"Ik schrok me rot toen ik m'n schoonvader voor het eerst ontmoette. Ik beleefde ooit een wilde nacht met hem!"
Stories

"Ik schrok me rot toen ik m'n schoonvader voor het eerst ontmoette. Ik beleefde ooit een wilde nacht met hem!"

Op het wereldwijde web vind je meer dan genoeg verhalen die de wenkbrauwen doen fronsen. Deze keer vertelt ene Liz ons wat haar allemaal overkwam, en het is echt wel een verhaal om aan je kleinkinderen te vertellen. Of wacht, nee… dat doe je misschien beter toch niet!

Het is altijd spannend om te ontdekken of er een klik is met je schoonouders, toch? Maar wat nou als je elkaar eerder hebt ontmoet? En nee, niet in de supermarkt, maar tijdens een eenmalig spannend nachtje samen. Dat is precies wat de 33-jarige Liz is overkomen. Haar nieuwe schoonvader bleek een wel héél bekend gezicht te hebben. We gaan even terug naar de avond waarop het allemaal gebeurde, toen Liz nog geen idee had dat ze ooit een schoonvader zou hebben.

Wild avondje uit werd... nog wilder

Liz wilde haar hoofd leegmaken, ontsnappen aan de stress van haar drukke leven. Ze besloot met haar vriendinnen te genieten van een wild avondje uit. Op zo'n avond gaan er heel wat drankjes doorheen, dus Liz kon zich weinig herinneren. Eén ding wist ze zeker: ze belandde in bed met een iets oudere man, die bijzonder aantrekkelijk was. Ach, zoiets overkomt iedereen wel eens, toch? Ze vluchtte snel voordat de zon opkwam, met spijt en de wens een ongemakkelijke situatie te vermijden.

"Ik dacht dat ik in een slechte film zat"

Ze had geen idee wie de man was of hoe hij heette, maar dat maakte niet uit, want ze wilde het liefst alles vergeten. Het universum had echter andere plannen voor Liz. Fast forward naar het heden: Liz heeft nu een nieuwe relatie met een fantastische man, Dave. En je raadt het al, Dave blijkt de zoon te zijn van de man met wie Liz destijds een wild avontuur beleefde. “Je had mijn gezicht moeten zien toen ik hem voor het eerst zag!” vertelt Liz. “Ik dacht dat ik ergens in een slechte film was beland. Maar dit is echt, het leven kan zo gek zijn.”

Liz probeerde zichzelf te herpakken en een houding te geven. Ze voelde paniek, maar wegrennen was geen optie. Liz kon echt nergens naartoe en de situatie was wat het was. Maar herkende haar schoonvader haar? En herinnerde hij zich de desbetreffende nacht nog? Van zijn kant bleef het alleszins stil. Liz worstelt nu met het geheim en weet niet hoe ze dit aan Dave moet vertellen.

"Help, wat moet ik doen?"

“Ik kan de situatie niet geheim blijven houden, toch? Maar de gedachte dat ik hem opzadel, dat ik met zijn vader naar bed ben geweest. Ik kan het eigenlijk niet meer aan.” Wat zouden jullie haar adviseren in deze situatie? Moet Liz de pijnlijke confrontatie aangaan en haar vriend de waarheid vertellen, of moet ze leven met het geheim en hopen dat het nooit aan het licht komt? Een serieus vraagstuk…!

(Bron: ManMan – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties