"Ik stelde regels op voor het vrijgezellenfeestje van mijn verloofde. Mensen verklaren me gek, maar ik heb mijn redenen" Stories
"Ik stelde regels op voor het vrijgezellenfeestje van mijn verloofde. Mensen verklaren me gek, maar ik heb mijn redenen"
Stories

"Ik stelde regels op voor het vrijgezellenfeestje van mijn verloofde. Mensen verklaren me gek, maar ik heb mijn redenen"

Een vrijgezellenfeestje kan wild zijn… tenzij je partner regels opstelt. Dat is precies wat een vrouw deed om zichzelf gerust te stellen. Vorige week deelde TikToker Isabelle Blount haar lijstje met regels voor het vrijgezellenfeest van haar partner in een video, die sindsdien meer dan 1 miljoen keer bekeken is.

Duizenden mensen gaven ook commentaar en deelden dezelfde gevoelens over het vrijgezellenfeestje van hun partner. In een gesprek met Hitched.co.uk zei Isabella (24) dat ze het nodig vond om hem de regels mee te delen. Ze legde uit dat het gewoon dingen waren die het koppel al had besproken toen ze het vrijgezellenfeest aan het plannen waren.

"Communicatie is een groot ding"

"Het woord 'regels' was bedoeld als grapje, hij is geen kind," legde Isabella uit. "Ik zou zeggen dat het meer de grenzen zijn van dingen die ik niet prettig vind als hij ze doet.Wat ik echt tegen mijn verloofde heb gezegd is 'geen strippers', want voor mij is dat respectloos en ik denk dat veel vrouwen het daarmee eens zijn. Het andere grote ding is communicatie." Isabella merkte ook op dat ze samenwonen en elke dag praten, dus het zou ‘onnatuurlijk’ zijn mochten ze niet communiceren over hun vrijgezellenfeest.

(lees verder onder de afbeelding)

0 screenshot 2024 03 05 at 113303 2

"We lachen samen om de commentaren"

"Mijn verloofde wist van de TikTok voordat het gepost werd. En nu lachen we samen om de commentaren,” zei Isabella. "Het cadeau-ding was grappig bedoeld, maar ik zou het niet erg vinden! En de communicatieregel werkt naar twee kanten. Hij zou ook willen weten of ik veilig ben. Over de strippers hoeft hij zich trouwens zelf ook geen zorgen te maken, want hij weet dat de gedachte daaraan me ongemakkelijk maakt. Dus je zult me niet vinden bij Magic Mike!"

"Geen wenkbrauwen afscheren of tattoo laten zetten"

Toen Hitched zijn community onlangs vroeg of ze zouden overwegen om ‘regels’ in te voeren voor het vrijgezellenfeest van hun partners, zei bijna een vijfde van de ondervraagden (18%) dat ze erover dachten om het te doen.Ondertussen zei 14% dat ze hun partners absoluut wat richtlijnen zouden meegeven. Iemand zei: "Ik waarschuwde zijn vrienden om niets stoms te doen zoals zijn wenkbrauwen afscheren of een tattoo laten zetten." Een andere aanstaande bruid schreef: “Strippers zijn voor mij ook een no go, net als locaties waar populaire rosse buurten zijn.”

(Bron: Hitched – Intropic: Instagram Isabella Blount)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties