"Ik verliet mijn man voor mijn minnaar. Maar het drama dat er toen plaatsvond, had ik niet zien aankomen" Stories
"Ik verliet mijn man voor mijn minnaar. Maar het drama dat er toen plaatsvond, had ik niet zien aankomen"
Stories

"Ik verliet mijn man voor mijn minnaar. Maar het drama dat er toen plaatsvond, had ik niet zien aankomen"

Een vrouw verliet haar man om met haar minnaar verder te gaan, een pijnlijke situatie voor haar echtgenoot. Maar toen kreeg ze slecht nieuws van haar minnaar. Dit had ze niet zien aankomen!

Deze anonieme vrouw had al jarenlang een sterke band met haar collega, wat altijd al een struikelblok was in haar relatie met haar man. Voordat ze met haar man trouwde, gaf hij haar de kans om te kiezen tussen hem en haar collega. Uiteindelijk koos ze toch voor haar man en gingen ze samen het huwelijksbootje in. Het slechte nieuws was dat haar collega nog steeds in haar gedachten rondspookte.

"Al mijn gevoelens kwamen plots weer naar boven"

Haar collega was inmiddels ook getrouwd, dus zou je denken dat er niets aan de hand was. Maar drie jaar later hadden ze opnieuw een “intense affaire”, achter de rug van hun echtgenoten om. Echter, de affaire bleef niet beperkt tot wilde avonturen samen; ze ontwikkelden echte gevoelens voor elkaar. Ze waren allebei bereid hun partners te verlaten om samen te zijn. “Tijdens mijn eerste jaar van het huwelijk probeerde ik mijn collega te vermijden, maar op een dag werkten we samen op dezelfde afdeling. Al mijn gevoelens kwamen weer naar boven,” zei de vrouw.

(lees verder onder de afbeelding)

"Ik verliet mijn man voor mijn minnaar. Maar het drama dat er toen plaatsvond, had ik niet zien aankomen"

"Hij zei dat zijn huwelijk niet goed ging..."

“Ik was van binnen kapot toen hij vertelde dat hij verloofd was. Toch hadden we af en toe contact om bij te praten. Hij was nooit helemaal uit mijn gedachten verdwenen. Toen we samen diensten draaiden op het werk, zagen we elkaar vaker en begonnen we te flirten, te knuffelen en te kussen. Hij vertelde me dat zijn huwelijk niet goed ging. Hij bleef herhalen dat hij zijn huwelijk zou beëindigen en zijn vrouw zou verlaten.”

"Hij heeft me echt gebroken"

Met het idee dat ze samen zou zijn met haar collega, besloot ze haar huwelijk te beëindigen en alleen te gaan wonen. Maar toen begon haar minnaar vaag te doen. Volgens hem deed zijn vrouw nu meer moeite dan voorheen. Hierdoor hadden ze steeds minder contact en zagen ze elkaar slechts twee keer per week. De laatste keer dat ze elkaar spraken, vertelde de man dat hij het toch wilde proberen met zijn vrouw. “Ik heb hem al drie weken niet buiten het werk om gezien. Hij heeft me echt gebroken,” vertelde de vrouw. Dus zeker niet ‘eind goed, al goed’…

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties