"Ik was de dochter van een pastoor en las elke dag de Bijbel. Nu ben ik een natuurster die miljoenen verdient" Stories
"Ik was de dochter van een pastoor en las elke dag de Bijbel. Nu ben ik een natuurster die miljoenen verdient"
Stories

"Ik was de dochter van een pastoor en las elke dag de Bijbel. Nu ben ik een natuurster die miljoenen verdient"

Een vrouw heeft verteld hoe ze van ‘beschermde’ dochter van een pastoor, een natuurster werd die vandaag de dag miljoenen verdient. Niet letterlijk ‘from zero to hero’, maar toch…

Toen ze opgroeide, las Nala Ray (23) elke dag de Bijbel en ging ze regelmatig naar de kerk. Strenge regels hielden in dat make-up en provocerende kleding verboden waren, maar rond haar 16e begon ze te rebelleren.

Social media en OnlyFans

Uiteindelijk ging Nala op haar 20e niet meer naar de kerk. Rond diezelfde tijd begon ze sociale media te gebruiken - en langzaam begon ze meer gewaagde foto's te delen. Uiteindelijk werd ze lid van OnlyFans en binnen slechts zes maanden had ze haar eerste miljoen bij elkaar gespaard.

‘High life’

Nu leeft Nala een ‘high life’, ze huurt een herenhuis van 15.000 dollar per maand in Los Angeles en geeft regelmatig geld uit aan snelle auto's en designerkleding. Helaas accepteert niet iedereen haar gekozen carrière.

Toch heeft ze er geen spijt van dat haar leven zo drastisch is veranderd. Ze zei: "Ik had nooit durven dromen dat ik deze levensstijl zou hebben. Geld is gewoon geen object meer." Hieronder kun je de volledige Truky-reportage over Nala bekijken en ook wat leuke kiekjes…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties