"Ik was heel trots dat ik het op één jaar tijd met 300 mannen had gedaan. Maar dan was ik plots even in shock..." Stories
"Ik was heel trots dat ik het op één jaar tijd met 300 mannen had gedaan. Maar dan was ik plots even in shock..."
Stories

"Ik was heel trots dat ik het op één jaar tijd met 300 mannen had gedaan. Maar dan was ik plots even in shock..."

Enige tijd geleden stelden we jullie al eens voor aan Annie Knight, een vrouw die in 12 maanden tijd met 300 mannen naar bed ging. Nu heeft Annie onthuld dat haar moeder achter haar escapades kwam nadat ze erover had gelezen op Facebook. "Toen was ik toch even in shock!" zei Annie.

Content creator Annie Knight (26) werd ontslagen van haar marketingjob toen haar bazen ontdekten dat ze sexy foto's en video's verkocht op OnlyFans. Ze verdient nu ongeveer 15.000 euro per maand. In gesprek met de Love Don't Judge podcast zei ze: "Ik zag een paar meiden op TikTok praten over al het geld dat ze verdienden en ik dacht 'dat klinkt best makkelijk'. Het is nu vier jaar geleden en ik vind het geweldig.”

'Bodycount' van 300

Annie heeft een enorme seksuele ‘appetijt’ en beweerde in het verleden al dat ze het soms doet met wel vijf mannen per dag. In 2023 stond haar ‘bodycount’ op maar liefst 300! Haar ‘heldendaden’ bezorgden haar wereldwijde bekendheid en leidden ertoe dat haar moeder Karyn erachter kwam. Karyn legde uit: "Ik was online en zag een krant en ik dacht 'Waarom staat mijn Annie in de krant?' dus ik begon te lezen. Ik wist niet wat OnlyFans was, het duurde even voordat ik het accepteerde."

"Ik heb het gevoel dat ze weet wat ze doet"

Karyn had eerst wat bedenkingen bij de beroepskeuze van haar dochter, maar is er nu mee akkoord gegaan. Ze was bang dat Annie moeite zou hebben om een alternatieve carrière te vinden als ze eenmaal te oud was om porno te doen, maar nu accepteert ze dat haar dochter weet wat ze doet. Toen Annie haar vroeg wat ze dacht van haar opmerkelijke aantal seksuele partners, zei Karyn: "Ik kan alleen maar zeggen dat ik je heel goed ken en ik heb het gevoel dat je weet wat je doet. Misschien wil je proberen te laten zien dat een vrouw controle kan hebben over wat ze doet in haar leven - dat ze 'Nee' kan zeggen, dat ze 'Ja' kan zeggen."

"Mensen zeggen dat ik een SOA-vanger ben"

Maar terwijl haar vader en moeder haar keuzes nu accepteren, zegt Annie dat veel mensen haar online bekritiseren: "Ik krijg veel kritiek van veel verschillende mensen, die zeggen 'Je bent nog maar een paar jaar verwijderd van een klinische depressie' en 'Hier is niets empowered aan, je ziet er alleen maar makkelijk uit en een SOA-vanger die wordt achtervolgd door dorstige jongetjes'. Ik vind het alleen belangrijk wat mijn naaste vrienden en familie denken. Iedereen daarbuiten kan me niets schelen. Ik probeer het stigma rond vrouwen die seksueel zijn te verslaan en eerlijk gezegd voel ik me geweldig!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties