"Ik werd net 50, maar ik wil alleen maar daten met mannen die jonger zijn dan mijn 29-jarige zoon" Stories
"Ik werd net 50, maar ik wil alleen maar daten met mannen die jonger zijn dan mijn 29-jarige zoon"
Stories

"Ik werd net 50, maar ik wil alleen maar daten met mannen die jonger zijn dan mijn 29-jarige zoon"

Een zelfverklaarde ‘cougar’ heeft onthuld dat ze constant jongere mannen betrapt die naar haar staren. Maar ze vindt dat niet echt erg, aangezien ze eerder al liet weten enkel mannen te daten die jonger zijn dan haar 29-jarige zoon.

De 50-jarige Tara, ook wel bekend onder het pseudoniem Taragenx op sociale media, deelt op Instagram en TikTok regelmatig video’s waarin ze haar ‘voorkeuren’ duidelijk maakt. Bij een van die filmpje schreef ze onlangs: ''Wanneer je een 27-jarige betrapt op staren omdat ze denken dat je dezelfde leeftijd hebt...” Het filmpje ging viraal met honderdduizenden views op TikTok.

"Verbijsterend dat je dit cool vindt"

Tara gaf al verschillende keren toe dat ze niet van plan is om met iemand van haar leeftijd te daten. Toen iemand op de sociale media haar nog eens die vraag stelde, antwoordde ze: “Sorry, maar nee… Ik denk dat je daar nog heel lang op kan wachten.” Hoewel Tara op Instagram 170.000 volgers heeft en op TikTok een veelvoud daarvan, is niet iedereen fan van haar.

Iemand reageerde als volgt op een van haar laatste video’s: “Het is verbijsterend dat iemand van jouw leeftijd het cool vindt om met jongere mannen uit te gaan.” Iemand anders zei: “Lelijk omhulsel, weinig inhoud. Geen idee wat die jongen gasten in jouw zien.” Het lijkt er echter op dat het Tara niets kan schelen, want ze blijft foto's en video's delen, waar velen van lijken te houden.

"Kun je me adopteren!?"

Sommige fans gaan zelfs zo ver dat ze smeken om een relatie met Tara. “Kun je me adopteren, ook al ben ik al 30,'' vroeg er een zich af. ''Ik ben 22 en ik ben klaar met meisjes van mijn leeftijd,'' zei iemand anders. Ten slotte was er eentje die helemaal lyrisch werd: ''Ik wilde iets heel liefs over je zeggen, maar toen ik je zag, werd ik sprakeloos.'' Hieronder kun je nog wat nader kennismaken met ‘cougar’ Tara…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties