"Ik werk in de gezondheidszorg, maar mijn pikante clips werden al 500 miljoen keer bekeken" Stories
"Ik werk in de gezondheidszorg, maar mijn pikante clips werden al 500 miljoen keer bekeken"
Stories

"Ik werk in de gezondheidszorg, maar mijn pikante clips werden al 500 miljoen keer bekeken"

Drie jaar geleden was Serenity Cox een gezondheidswerker die samen met haar man af en toe beelden van hun intieme momenten online plaatste, nadat ze besloten hadden in een ‘open relatie’ te leven. De 39-jarige is nu benoemd tot ‘Amateur Model van het Jaar’ door PornHub nadat de pikante video’s bijna 500 miljoen keer waren bekeken op de volwassenensite.

En hoewel je zou denken dat het leven voor Serenity volledig is veranderd, werkt ze nog steeds in de gezondheidszorg, zij het met verminderde uren. De pikante content creator sprak in een recent interview over haar snel stijgende populariteit, iets waar ze nooit op had gerekend. En gevraagd wat haar jongere zelf zou hebben gedacht van haar huidige leven, zei ze: "Ze zou op zijn zachtst gezegd een beetje geschokt zijn!”

"Het begon als een hobby voor mijn man en mezelf"

"Ik was niet altijd de meest zelfverzekerde of extraverte persoon. Dit is iets wat ik later in het leven heb geleerd en ik heb het geluk gehad om te hebben geleerd mezelf lief te hebben en te genieten van het delen van die liefde met anderen." Serenity blijft tijd besteden aan haar job in de gezondheidszorg, ondanks dat ze erkent dat haar nieuwe carrière dit financieel overstijgt. Maar ze zei dat het voor haar belangrijk was om dat aspect van haar identiteit te behouden.

Gevraagd waarom ze überhaupt in de volwassenenindustrie terechtkwam, zei ze: “In tegenstelling tot de meesten begon het bij ons als een hobby tussen mijn man en mij, waarbij we onze avonturen documenteerden toen we ons huwelijk ‘openden’. Onze video's waren oorspronkelijk een kinky passieproject tussen ons beiden, maar in 2021 besloten we enkele beelden op verschillende online platforms te delen en realiseerden ons al snel hoe populair ons genre inhoud was."

"De porno-industrie is geen laatste redmiddel"

In 2022 plaatsten ze regelmatig op PornHub als een manier om extra inkomen te genereren. Maar Serenity voegde eraan toe: "Ik denk dat het een misvatting is dat mensen de volwassen industrie betreden uit wanhoop of als laatste redmiddel. In werkelijkheid delen de meeste mensen die ik in de industrie heb ontmoet vergelijkbare waarden met de mijne - een liefde voor kunst, een passie voor het bevorderen van seksuele positiviteit en seksuele gezondheid, en geen schaamte rond het genieten van seks."

"Het was een schok voor mijn familie en vrienden"

Het besluit om plotseling pikante inhoud te gaan maken, kwam als een schok voor haar dierbaren, maar ze is erin geslaagd om hen aan haar zijde te houden door open en eerlijke dialogen. Serenity legde uit: "Op dit moment zijn al mijn vrienden en familie op de hoogte van mijn carrière. Sommige van de eerste gesprekken waren moeilijk, voornamelijk vanwege misvattingen rond de industrie en onze dynamiek in een open relatie. Echter, zodra ik de misvattingen doorbreek, is het voor geliefden gemakkelijk om ondersteunend te zijn.”

"Het heeft mijn leven verrijkt"

“Ze zien hoe gepassioneerd ik ben en hoezeer dit mijn leven en mijn relatie met mijn man heeft verrijkt." En naarmate haar views in de miljoenen liepen, kreeg Serenity meer kansen en ontving ze ook haar eerste AVN-nominatie. Ze heeft nu ook gewerkt aan professionele fotoshoots en wat betreft het benoemd worden tot Amateur Model van het Jaar door PornHub, zei ze: "Het is een ongelooflijke eer. Voor mij is het belangrijke erkenning, aangezien het merendeel van mijn content mijn persoonlijke ervaringen documenteert, niet in een studio of scripted.”

Hieronder nog wat leuke foto's van Serenity:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties