"Ik wil het drie keer per dag doen en zoek een vent die dit aankan. Mijn ex kon dat niet en trapte het af" Stories
"Ik wil het drie keer per dag doen en zoek een vent die dit aankan. Mijn ex kon dat niet en trapte het af"
Stories

"Ik wil het drie keer per dag doen en zoek een vent die dit aankan. Mijn ex kon dat niet en trapte het af"

Een model heeft onthuld hoe graag ze drie keer per dag seks heeft, elke keer minimaal twee uur lang. Maar dat had onlangs ook ‘ernstige gevolgen’ voor haar. Lari Sumpani houdt zoveel van seks dat ze het gebruikt als een manier om in vorm te komen voor Miss BumBum 2023. De 25-jarige vertelt over haar nieuwe seksdieet - en haar vriend is er niet zo happig op. Ze speelde zelfs haar partner kwijt als gevolg van haar ‘veeleisende routine’.

Lari besloot een eigenaardige methode toe te passen om zich voor te bereiden op de wedstrijd en gelooft dat het de sleutel voor haar is om in vorm te komen. Onlangs gaf ze een en ander toe na een reeks vragen van enkele van haar 467.000 fans op Instagram. "Ik geloof dat deze intensiteit helpt om de bilspieren strakker te maken, essentieel om mee te doen aan Miss BumBum Brazil."

Op zoek naar nieuwe 'trainingspartner'

Deze veeleisende routine kwam echter met een prijs, want haar partner kon het niet bijbenen en besloot de relatie te beëindigen. Voor Lari helpt meerdere keren per dag seks om haar doelen te bereiken en haar zelfvertrouwen voor de wedstrijd op te krikken. Over haar ex-vriend zei ze: "Ik was lange tijd met hem samen. Maar sinds ik met dit seksdieet ben begonnen, wilde hij het uitmaken."

Nu is het model single en op zoek naar een nieuwe ‘trainingspartner’. Mocht je interesse hebben, hieronder vind je alvast wat bijzondere foto’s van Lari…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties