Instagram-influencer wordt 'ondersteuningsstripper' in Oekraïne en 'pleziert' de soldaten Stories
Instagram-influencer wordt 'ondersteuningsstripper' in Oekraïne en 'pleziert' de soldaten
Stories

Instagram-influencer wordt 'ondersteuningsstripper' in Oekraïne en 'pleziert' de soldaten

Een Instagram-influencer en OnlyFans-model heeft een vreemde maar lucratieve niche gevonden door een ‘emotionele ondersteuningsstripper’ te worden voor Oekraïense soldaten die vechten in de oorlog tegen Rusland. Fan-Pei Koung, uit Houston, Texas woont nu in Oekraïne en beschrijft zichzelf als een ‘rondreizende vriendin, die nu vrijwilligerswerk doet in Kharkiv’.

Koung's bizarre service voor de soldaten bestaat onder andere uit stripteases op luchtalarmsirenes, ‘gratis emotionele borstvoeding voor soldaten en vrijwilligers’ en poseren in haar ondergoed met wapens zoals raketwerpers. Al het geld dat ze verdient met de diensten die ze aanbiedt gaan volgens haar naar humanitaire middelen en ook naar andere vrijwilligers en naar de Oekraïners zelf.

'Steun' niet met open armen ontvangen

In een gesprek met The Daily Beast vertekde Koung dat ze vorig jaar in november aankwam in Oekraïne, aanvankelijk om als vrijwilliger vluchtelingen te helpen en te werken in opvanghuizen voor vrouwen en weeshuizen in Lviv. In februari verhuisde ze fulltime naar Oekraïne en naast het helpen van mensen die betrokken zijn bij het conflict met Rusland biedt ze ook emotionele ondersteuning aan soldaten (zowel Oekraïense als internationale troepen) en leert ze Oekraïens spreken.

(lees verder onder de video)

"Liever Oekraïners dan Amerikanen"

Koung zei: "Mensen praten niet over de seksuele behoeften van mensen in landen in oorlog. Denk aan dat ene deel van jezelf dat behoefte heeft aan iemand die je in vertrouwen kunt nemen. Ik probeer dat te doen voor iedereen die Engels spreekt, of Oekraïens op een 3-jarige niveau." Haar steun is echter niet door iedereen met open armen ontvangen. Koung onthulde dat ze in een groepschat reacties kreeg van enkele Westerse collega-vrijwilligers die haar ervan beschuldigden ‘porno te maken van massagraven’.

Koung, die zichzelf nu een ook een ‘sekstoerist’ noemt, voegde eraan toe dat ze ongeveer 5.000 volgers is kwijtgeraakt sinds ze in Oekraïne verblijft. Koung gaf nog mee dat ze Oekraïense mannen verkiest boven Amerikaanse, omdat deze haar ‘behandelen zoals ze nog nooit eerder is behandeld’. Hieronder vind je nog wat foto’s van deze toch wel bijzondere dame…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties