Janaina werd door Playboy de 'perfecte vrouw' genoemd, maar: "Ik verberg een heel groot geheim" Stories
Janaina werd door Playboy de 'perfecte vrouw' genoemd, maar: "Ik verberg een heel groot geheim"
Stories

Janaina werd door Playboy de 'perfecte vrouw' genoemd, maar: "Ik verberg een heel groot geheim"

Een model dat door Playboy in Noorwegen tot de 'perfecte vrouw' werd gedoopt, geeft nu toe dat ze een groot geheim verbergt. Janaina Prazeres was verheugd met de erkenning door het beroemde volwassenenmagazine en heeft veel fans online, met meer dan 60.000 Instagram-volgers. Maar die fans zijn nu toch wel een beetje in shock door haar laatste onthulling.

De 35-jarige onthulde namelijk dat haar uiterlijk niet volledig natuurlijk is. Echt!? In feite is het verre van dat - aangezien ze al verschillende keren onder het mes is gegaan. Janaina onthult dat ze maar liefst 300.000 euro heeft uitgegeven aan plastische chirurgie om haar uiterlijk te ‘verbeteren’, en zegt dat mooi zijn ‘het geheim is van een beter leven’.

"Ik heb al 300.000 euro uitgegeven"

"Ik hou ervan me mooier te voelen, ik probeer altijd mijn zelfvertrouwen hoog te houden", onthulde de in São Paulo geboren Janaina. "Dit is het geheim van een beter leven. Dus als ik in mijn schoonheid kan investeren, bespaar ik niet. Met alle operaties heb ik al ongeveer 300.000 euro uitgegeven, en ik zal zeker nog meer uitgeven." Janaina beweert liposuctie met hoge definitie te hebben ondergaan, twee neuscorrecties, borstcorrecties, bilbioplastie, gezichtsbioplastie, evenals hormonale implantaten en het verwijderen van een rib.

"We moeten profiteren van de geneeskunde"

Ze heeft ook niet-invasieve procedures ondergaan. Het model zei: "We moeten profiteren van wat de geneeskunde te bieden heeft. Kiezen voor een operatie is een strategie, omdat ik me niet kan wijden aan diëten. Ik heb verschillende diëten geprobeerd en besefte dat sommige direct helpen, maar voor mij is dat niet voordelig. Ze zijn zeer strikt en moeilijk in te passen in de routine. Ik denk dat het scalpel alles gemakkelijker oplost Het dieet vereist dat we ons aanpassen aan een nieuwe levensstijl en daar ben ik niet toe bereid."

Mentale gezondheid

Het model benadrukt dat het noodzakelijk is om altijd ‘een pad te kiezen met gunstige resultaten voor het lichaam en de ziel’. Janaina houdt ook haar mentale gezondheid op peil en heeft wekelijks afspraken met een psycholoog. Ze voegde eraan toe: "Ik denk dat het essentieel is om in therapie te gaan. Het is een ongelooflijke en effectieve methodologie. Het belangrijkste is zorg en liefde voor onszelf te hebben en niet zo kritisch te zijn.”

"Ik verwaarloos mijn lichaam niet"

“Het goede in het leven zien is altijd volharden in onze dromen." Janaina doet ook aan bodybuilding, cardio-training en elektrische stimulatie en heeft ook een personal trainer om haar te helpen spiermassa op te bouwen. Ze zei: "Ik eet gebalanceerde maaltijden, met eiwitten, groenten en koolhydraten. Ik vermijd frisdrank en suiker, maar ik kan niet zonder fastfood. Ik hou van mijn operaties, maar verwaarloos mijn lichaam niet."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties