Katy: "Tijdens onze huwelijksnacht deden we het niet met elkaar, maar hadden een trio met een bruidsmeisje!” Stories
Katy: "Tijdens onze huwelijksnacht deden we het niet met elkaar, maar hadden een trio met een bruidsmeisje!”
Stories

Katy: "Tijdens onze huwelijksnacht deden we het niet met elkaar, maar hadden een trio met een bruidsmeisje!”

Katey en Dan zijn onlangs gehuwd en waren wel heel erg open over hun huwelijksnacht in een reportage voor het kanaal 'Love don't Judge'. Zo vertelde ze in geuren en kleuren over hun recente huwelijksnacht die toch wel wat anders was als deze van een gemiddeld koppel.

Zo zijn Katey en Dan enkele jaren in hun relatie beginnen swingen. Het begon allemaal toen Dan vertelde dat hij het best opwindend zou vinden om haar met een andere man seks te zien hebben. "Katey was in het begin wel wat geshockeerd toen ze dit voor het eerst hoorde maar uiteindelijk liep alles wel los", vertelde Dan.

Met één van mijn beste vriendinnen

Terug naar de wilde huwelijksnacht dan. De twee twintigers besloten om afgelopen september in het huwelijksbootje te stappen en na een avond vol drank, dansen en feesten vond het kersverse huwelijkspaar het een schitterend idee om er iemand bij te nemen.

"Tijdens onze huwelijksnacht hebben we één van mijn vriendinnen mee naar onze kamer genomen. We dronken nog eerst wat en dan hadden we geweldige seks samen met haar. Het was echt heel leuk. Ze is één van mijn allerbeste vriendinnen dus het voelde ook heel comfortabel," aldus Katey.

Katy: "Tijdens onze huwelijksnacht deden we het niet met elkaar, maar hadden een trio met een bruidsmeisje!”

Voor Dan maakt het het hun speciale dag daardoor nog een beetje extra bijzonder: "Ik vond het ook echt heel goed en om dan een trio te hebben op zo'n speciale dag was echt heel erg bijzonder en fijn."

Haar open relatie en het swingen met andere koppels werd helaas niet aanvaard door de familie van Katey. Zij weigerden dan ook naar het huwelijk te komen omdat ze ervan overtuigd zijn dat Dan haar in deze levensstijl dwingt.

Katey laat het echter niet aan haar hart komen en is naar eigen zeggen dolgelukkig nu met haar 'swingende' levensstijl.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties