Kaylee en Cody hebben een doel: van bil gaan bij de 7 natuurwonderen (en ze zijn goed bezig!) Stories
Kaylee en Cody hebben een doel: van bil gaan bij de 7 natuurwonderen (en ze zijn goed bezig!)
Stories

Kaylee en Cody hebben een doel: van bil gaan bij de 7 natuurwonderen (en ze zijn goed bezig!)

Een travel influencer die viraal ging nadat ze seks had buiten een voetbalstadion is terug met meer buitenactiviteiten, waaronder van bil gaan bij de Grand Canyon. Kaylee Killion, die online massa's fans heeft dankzij haar pikante bikinifoto's, haalde eerder de krantenkoppen na het onthullen van haar gewaagde stoeipartij tijdens een NFL-wedstrijd.

De 27-jarige, die 448.000 volgers heeft op Instagram (@thenaughty_travelers ), is nu opnieuw viraal gegaan nadat ze een stoeipartij had met haar vriendje Cody Nelson, 29, tijdens een bezoek aan het beroemde nationale park in Arizona. En daar blijft het niet bij. Het model is nu op een missie om seks te hebben in alle zeven natuurwonderen van de VS, waaronder populaire plekken als de Niagara Falls, Redwoods en Mount McKinley.

"We zijn altijd bang om betrapt te worden"

"Cody en ik houden van reizen en het bezoeken van nieuwe plaatsen, vooral nationale parken en we houden ook van seks in het openbaar," vertelde Kaylee aan NudePR.com. "Ik hou er ook van om dit met onze fans te delen, dus ik dacht waarom niet beide combineren? We zijn altijd bezorgd om betrapt te worden, maar dat is een deel van het plezier en de opwinding - en wat ons opwindt."

Op dit moment reist het koppel door het land in hun auto terwijl ze in een daktent wonen en zijn ze van plan om in een maand tijd zoveel mogelijk nationale parken te bezoeken - terwijl ze in elk park ‘de handen uit de mouwen zullen steken’. Eind oktober bezochten ze de Grand Canyon en voor het nieuwe jaar hopen ze er nog minstens drie te bezoeken, waaronder Yosemite, Yellowstone en de Great Smoky Mountains.

"We willen seks in risicovolle situaties"

Kaylee, die uit Arizona in de VS komt, voegde eraan toe: "We houden van het risico om mogelijk betrapt te worden terwijl we ons prachtige land kunnen verkennen. We hebben seks gehad waar je maar aan kunt denken en we gaan zeker door met seks hebben in risicovolle situaties, want we vinden het heerlijk om te doen."

In een clip op Instagram, die al 1,8 miljoen keer bekeken is, is te zien hoe het koppel elkaar kust terwijl ze het uitzicht op de Grand Canyon bewonderen. Kaylee deelde ook een foto en zette als bijschrift: "Er gaat niets boven de Grand Canyon".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties