Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië  onthult hoe zwaar het leven voor hem is Stories
Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië  onthult hoe zwaar het leven voor hem is
Stories

Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië onthult hoe zwaar het leven voor hem is

Er zijn waarschijnlijk veel vragen die je zou willen stellen aan de man die beweert de grootste penis van Groot-Brittannië te hebben, maar er is één specifiek ding waar het grote publiek op gefixeerd lijkt te zijn. De monsterlijke mannelijkheid van Matt Barr is een beroemdheid op zich geworden sinds zijn verschijning in This Morning eerder deze week, waar hij besprak hoe het is om te leven met een soldaat van 30 cm.

De 40-jarige man had niet alleen moeite om een broek te vinden die goed in zijn kruis paste, maar legde ook uit dat zijn enorme ‘knobbel’ door de jaren heen verschillende aspecten van zijn leven erg ingewikkeld heeft gemaakt. Sinds hij zich tijdens zijn schooltijd realiseerde dat hij groter geschapen was dan de meesten, heeft Matt een aantal ongemakkelijke, gênante en ronduit schrijnende situaties moeten doorstaan - waaronder het geven van een hersenschudding aan een vroegere geliefde door met zijn penis naar haar te 'zwaaien'. Oh boy…

Ambras bij de yoga en uit hotel gegooid

Dit soort problemen en verwondingen horen helaas bij het hebben van een belachelijk grote piemel, aldus de Cambridge-afgestudeerde. Tijdens zijn optreden in This Morning onthulde Matt dat hij ooit werd gevraagd zich te verontschuldigen voor een yogales omdat zijn 'bobbel een afleiding was'. "Ik droeg een heel wijd shirt en een korte broek maar door de yogahoudingen kregen mensen gewoon het verkeerde idee," zei hij, voordat hij onthulde dat hij ook een keer uit een hotel was gegooid nadat hij was beschuldigd van het hebben van een erectie in het openbare zwembad.

(lees verder onder de afbeelding)

Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië  onthult hoe zwaar het leven voor hem is
(Credit: ITV)

Bang voor 'olifant in de broek'

Matt legde ook uit dat hij niet meer ging duiken omdat hij zich 'zelfbewust' voelde toen hij in een nauwsluitend nat pak zat, dus het is geen wonder dat hij bang is geworden om zijn romantische partners te vertellen over de olifant in zijn broek. De man vertelde de ITV-show over hoe het zijn zelfvertrouwen heeft aangetast bij het daten: "Het is moeilijk, want je kunt mensen er niet echt mee verrassen, omdat het mensen over het algemeen afschrikt. Maar je wilt natuurlijk niet al te creepy zijn en er te vroeg over beginnen. Dus hoe begin je dat gesprek?"

Boek

Matt, schreef het boek A Long Story: Life With One Of The World's Largest Penises om de mythes rond de voordelen van een grote penis te ontkrachten. Maar de meeste mensen die op Matt's verhaal stuiten, kunnen maar niet begrijpen waarom hij niets aan zijn enorme mannelijkheid doet als hij er zoveel moeite mee heeft. De Brit onthulde het antwoord op deze brandende vraag toen This Morning-presentator Ben Shephard hem vroeg of hij ooit een operatie had overwogen. Matt antwoordde: "Ik heb hiernaar gekeken - het is een hele dure operatie, het kost ongeveer 20.000 euro.”

(lees verder onder de afbeelding)

Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië  onthult hoe zwaar het leven voor hem is
(Credit: ITV)

Waarschuwing van arts

“Het wordt niet vaak gedaan. Het wordt normaal gesproken alleen gedaan bij tumoren en dat soort dingen. In het geval van een normale functie is het niet gebruikelijk,” zei Matt. De 40-jarige had het al eerder gehad over het feit dat hij zo groot geschapen is in een Channel 4 show, met de toepasselijke titel My Massive C***, waarin hij met Dr. Nenad Djakovic besprak hoe het zou zijn om onder het mes te gaan om zijn omvang te verkleinen. Tijdens het gesprek met de urologiespecialist onthulde hij dat hij zich altijd al had afgevraagd hoe zijn leven zou zijn als hij wat kleiner geschapen was, maar de arts waarschuwde dat zelfs het verliezen van een centimeter 'levensveranderend' zou kunnen zijn.

(lees verder onder de afbeelding)

Man met de grootste pretstok van Groot-Brittannië  onthult hoe zwaar het leven voor hem is
(Credit: Channel 4)

"Kan leiden tot een erectiestoornis"

Dr. Djakovic legde uit dat Matts penis tijdens de operatie in erectie zou moeten zijn, waarna chirurgen de gewenste hoeveelheid zouden amputeren voordat ze zijn mannelijkheid reconstrueerden. Tijdens een interview met Metro vertelde Matt over zijn angsten voor de operatie: "Het kan leiden tot een slechte erectiestoornis achteraf, en het is visueel onaantrekkelijk door de manier waarop ze snijden. Je houdt er hechtingen en littekens aan over. Het is dus een zeer zware keuze. Mocht ik in een langdurige relatie zijn, dan zou ik het overwegen.”

Pillen en hypnose

“Maar nu heb je ook de gedachte: 'wat als ik een verkleining laat uitvoeren en dan iemand ontmoet die me echt leuk zou vinden met een gigantische penis’.” Matt heeft in plaats daarvan 'testosteronblokkers en pillen tegen oestrogeen en vochtophoping' geprobeerd om te proberen de enorme omvang van zijn penis te verminderen, en ook hypnotherapie-achtige audiomiddelen, die beweren het 'krimpen van de penis' te bevorderen. Geen een van beide hielp, wat hem er uiteindelijk toe bracht persoonlijke sessies met een hypnotiseur te boeken, maar ook dit 'hielp niet veel'. Arme Matt!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties