"Mannen betalen me om hen te vernederen met mijn enorme spieren. Ze willen gedomineerd worden" Stories
"Mannen betalen me om hen te vernederen met mijn enorme spieren. Ze willen gedomineerd worden"
Stories

"Mannen betalen me om hen te vernederen met mijn enorme spieren. Ze willen gedomineerd worden"

Een OnlyFans-ster die bekend staat om haar enorme spieren heeft onthuld dat mannen graag vernederd worden door haar kracht. Nicole Siff, beter bekend onder haar tweede naam Autumn, begon haar raunchy carrière twee jaar lang als exotisch danseres. Maar toen ze zich realiseerde dat ze "te verlegen" was om goed geld te verdienen, besloot ze het dansen op te geven voor OnlyFans.

De pikante ster, die in Miami woont, lanceerde haar profiel op het adult platform toen ze bijna een jaar geleden vrijgezel was en deed het aanvankelijk "rustig aan". Maar in een interview met Barstool Sports' Only Stans onthulde Autumn dat het niet lang duurde voordat haar content een X-rated wending nam. "Ik zei tegen mezelf dat ik lingerie en naakt ging doen, maar natuurlijk, zoals de meeste mensen, begin je meer te doen dan dat," zei ze.

Populairste video

Een paar maanden na de start van haar nieuwe carrière ontmoette Autumn haar vriend en het paar "werkt aan alles samen", waaronder het maken van sekstapes. "We werden echt verliefd en toen gebeurde het gewoon... we houden er allebei van om geld te verdienen," legde Autumn uit. Over hun populairste tape zei ze: "Er was er één die we gewoon in de keuken hadden gemaakt, het was echt een beetje geïmproviseerd, ruw, de kwaliteit was vreselijk, maar blijkbaar deed die het het beste."

Video’s buiten de slaapkamer

Autumn merkte op dat haar OnlyFans-abonnees de voorkeur geven aan video's die buiten de slaapkamer zijn gefilmd, maar ze bekende dat er één soort inhoud is die ze nog niet durft te filmen met haar vriend. "We zijn nog niet op openbare plekken geweest omdat ik een beetje verlegen ben, hij probeert me op openbare plekken te krijgen," zei ze. Maar ondanks dat ze te horen kreeg dat het tegen de regels van OnlyFans is om video's te delen van jezelf terwijl je seks hebt op een openbare plek, bekende Autumn dat ze dat in de toekomst nog steeds van plan zijn.

Spieraanbidding en vernedering

"Als niemand het weet dan is het goed... we zouden het niet in het bijzijn van mensen doen, we zouden het in een openbare ruimte doen waar niemand het kan zien," zei ze. Hoewel de content van het koppel ervoor heeft gezorgd dat ze geld hebben binnengeharkt op OnlyFans, bekende Autumn dat ongeveer 40% van haar publiek er "alleen voor haar spieren" is. Volgens haar OnlyFans-bio zijn de favoriete dingen van de ‘sportschoolbunny’ spieraanbidding en vernedering.

“Ik sla je in elkaar!”

Om beide uit te leggen, zei ze: "Dus vernedering is waar je tegen de kijker praat als 'Oh ik ben groter dan jij, je bent zo zwak'...Spieraanbidding is gewoon praten over hoe geweldig mijn spieren eigenlijk zijn." Ze onthulde dat haar fans haar soms zelfs smeken om beide te combineren tot spierverering. "Ik noem ze gewoon een kleine b*tch zoals 'Zwakke kleine b*tch, ik ben zoveel sterker dan jij, ik kan je rondgooien, ik kan je in elkaar slaan,'" voegde ze eraan toe.

Vriendje van 125 kilo dragen

Autumn schat dat ze de helft van haar OnlyFans-abonnees in elkaar kan slaan, want ze onthulde dat ze regelmatig verzoeken krijgt om precies dat te doen. Autumn beschrijft een aantal van de vreemdste verzoeken die ze heeft gehad en onthult dat abonnees haar vaak vragen om hun "uitgebreide fantasieën" uit te voeren en dat ze daar graag aan voldoet. Ze beweert dat haar spieren haar abonnees aanspreken omdat "mensen graag onder controle worden gehouden" en ze onthult dat ze ook verzoeken krijgt om haar vriendje van 125 kilo te dragen - wat ze gemakkelijk kan.

Vrouwelijkheid

Terugkijkend op hoe ze voor het eerst begon met het opbouwen van haar indrukwekkende spieren, zei de veganist: "Ik begon met fietsen en hardlopen en toen pakte ik gewoon wat gewichten en ik zag mijn kont groeien en dus bleef ik gewichten heffen en toen bleef ik groeien." Terwijl haar enorme spieren haar lucratieve verdiensten op OnlyFans hebben opgeleverd, waaronder het ontvangen van ‘fooien’ tot 300 euro, denkt Autumn dat haar biceps mannen ook hebben ‘doen vallen op haar vrouwelijkheid’. En zo is er voor alles een mooie uitleg…

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties