"Mannen die het mij doen, blijven vaak achter met een gekneusde soldaat. Ik klem gewoon te hard!" Stories
"Mannen die het mij doen, blijven vaak achter met een gekneusde soldaat. Ik klem gewoon te hard!"
Stories

"Mannen die het mij doen, blijven vaak achter met een gekneusde soldaat. Ik klem gewoon te hard!"

Een erg populaire natuurster heeft onthuld dat ze vaak mannen ‘verwondt’ als ze seks met ze heeft voor de camera, en dat vanwege haar ‘techniek’. Connie Perignon, uit Los Angeles, was bij de podcast Plug Talk toen het onderwerp ter sprake kwam van haar co-sterren die te snel klaarkwamen als ze met haar werkten.

Co-host van de podcast, een mannelijke natuurster genaamd Adam, gaf toe dat ook hij al eens te snel klaarkwam tijdens het filmen met Connie, maar dat was nog niet alles. “Weet je, soms doe ik een scène met vier of vijf vrouwen, en dan ben ik helemaal murw,” zei hij. “Maar dan heb je Connie… Dat is erger dan vijf vrouwen samen! Ze is een beest en maakt je kapot.”

"Ik klem ze te hard"

Connie onthulde daarna zelf: “Ja, we hebben wel al eens te maken gehad met gekneusde d*cks. Ik klem ze te hard, I know!” Ze zei dat haar medespelers de schade vaak de volgende dag al zagen. "Het is waarschijnlijk een keer of vijf gebeurd,” zei ze. "Ik doe eigenlijk al aan ‘kegels’ sinds ik een kind was."

"Het is dezelfde beweging"

Kegels zijn oefeningen waarbij de spieren in de bekkenbodem aangespannen en weer losgelaten om ze te versterken. Connie vervolgde: "Als kind was ik doodsbang om ergens anders dan thuis naar het toilet te gaan, dus op school hield ik het de hele dag in. En het is eigenlijk dezelfde beweging, waarbij je je bekkenbodem aanspant. Sorry mannen, maar het zit nu eenmaal in mijn genen!”

Hieronder nog wat bijzondere kiekjes van de al even bijzondere Connie:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties