Matthias laat vriendin Zoë met andere mannen in het bed duiken wanneer hij op zijn werk is Stories
Matthias laat vriendin Zoë met andere mannen in het bed duiken wanneer hij op zijn werk is
Stories

Matthias laat vriendin Zoë met andere mannen in het bed duiken wanneer hij op zijn werk is

Het YouTube-kanaal 'Love Don't Judge' gaat altijd op zoek naar koppels die net iets anders leven dan wat de maatschappelijke norm is. In één van van hun recente verhalen maken we kennis met Matt (36) en Zoë (31). Het koppel is nu ondertussen 4 jaar samen maar al vroeg in hun relatie gaf Matt aan dat hij het wel opwindend zou vinden als Zoë met andere mannen in bed zou duiken.

Naar eigen zeggen werd Matt in vroegere relaties vaak bedrogen en het leek hem nu dus een goed idee om aan zijn kersverse vriendin Zoë voor te stellen dat zij met andere mannen in het bed zou duiken:

"Toen ze hier akkoord met ging, was ik echt heel gelukkig. Ik was in het verleden al meerdere keren bedrogen en ik was nu opgelucht dat ik iemand had die mij deze keer niet zou bedriegen achter mijn rug."

Filmpjes op het werk

In het begin van hun nieuwe pikante avonturen ging Zoë blijkbaar vooral naar bed met andere mannen wanneer Matt op zijn werk zat. Om hem betrokken te houden, stuurt Zoë wel constant pikante filmpjes en foto's terwijl ze bezig is met andere bedpartners. Iets waar Matt dolgelukkig met was:

"Ik zat op mijn werk en terwijl zij bezig was, voelde ik mij toch heel betrokken omdat ze mij dingen doorstuurde. Het leek alsof ik mijn eigen persoonlijke amateur natuurster had die mij altijd op de hoogte hield."

Matthias laat vriendin Zoë met andere mannen in het bed duiken wanneer hij op zijn werk is

Toen Zoë stevig de smaak had te pakken, kwam langs haar kant het voorstel dat haar lieftallige wederhelft ook zelf met andere vrouwen in bed zou duiken en filmpjes en foto's van zijn bedavonturen zou doorsturen. Iets waar hij zelf in eerste instantie niet om stond te springen naar eigen zeggen.

"Ik wou nooit met iemand anders naar bed. Ik had daar eigenlijk geen nood aan. Toen ik merkte dat Zoë heel graag wou dat ik het een kans zou geven, besloot ik om het toch eens te proberen. Dat viel uiteindelijk dan toch beter mee dan verwacht."

Een open relatie die 100% eerlijk is

Ondertussen is hun relatie dan ook volledig 'open' waarbij beide personen toestemming hebben om met andere mensen naar bed te gaan. Zolang er steeds maar eerlijkheid over is en de andere op de hoogte blijft.

"We verbergen totaal niets voor elkaar omdat het simpelweg niet nodig is. Zoals ik al zei, er is meer vertrouwen in deze relatie dan ik heb gehad met alle andere vrouwen in het verleden. Ik zou ook niet zeggen dat ik nooit jaloers ben. Maar het is best een fijn gevoel eigenlijk, ook al is het jaloezie."

Ondertussen gaan ze ook vaker naar de bekende clubs waar ze samen dan aan partnerruil doen met andere koppels. Volgens hen is het in ieder geval de perfecte oplossing voor een gezondere en 100% eerlijke relatie.

Hun hele verhaal zie je in onderstaand filmpje:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties