"Mijn beroep? Mannen vernederen omwille van hun kleine slurf. Ik verdien er zes cijfers per maand mee!" Stories
"Mijn beroep? Mannen vernederen omwille van hun kleine slurf. Ik verdien er zes cijfers per maand mee!"
Stories

"Mijn beroep? Mannen vernederen omwille van hun kleine slurf. Ik verdien er zes cijfers per maand mee!"

Sharna Beckman, maker van pikante content, verdient zes cijfers per maand en er is één kink die ze bijzonder interessant vindt. Haar klanten houden erg van ‘vernedering’ en ze willen dat ze hen ‘kleineert’. Ieder z’n ding natuurlijk…

Als het op seks aankomt, vinden sommigen het echt leuk om belachelijk gemaakt te worden vanwege de grootte van hun piemel. Het lijkt erop dat mensen met kleine penissen het fijn vinden om zich klein te voelen. Sharna zei: "Veel van mijn fans willen gekleineerd worden en ik vertel ze dan hoe klein hun genitaliën zijn. Ik herinner me dat ik een fan had die me video's stuurde van zichzelf naakt, met niets anders aan dan hakken en een handtas.”

"Sommige willen gewoon dat ik hun online vriendin ben"

“Dan begon hij extreem hard met zijn hakken op zijn geslachtsdelen te slaan. Het wond hem op en hij betaalde grof geld om vernederd te worden." Sharna gaf toe dat ze deze kink in het begin wel wat vreemd vond, maar dat ze daar nu minder over piekert. Ze heeft ook fans die haar stevig betalen gewoon om hun ‘online vriendin’ te zijn. Sharna heeft haar OnlyFans-account nu drie jaar en verdiende in haar beste maand maar liefst 200.000 euro. Ze is dolblij, want ze heeft altijd al in de porno-industrie willen werken.

"Ik ontdekte dat mijn neef geabonneerd was!"

Ze zei: "Ik heb altijd geweten dat ik in de seksindustrie zou gaan werken. Ik hou ervan om mijn seksualiteit te verkennen en nieuwe dingen te proberen - het heeft een hele nieuwe wereld voor me geopend." Vorige maand biechtte Sharna nog op dat ze stomverbaasd was toen ze ontdekte dat haar neef in het geheim haar hete video's had gekocht en dat al meer dan twee maanden deed. Ze besloot hem ermee te confronteren, maar kon zijn reactie niet geloven.

"Ik wilde geen problemen in de familie"

"Hij probeerde me te vertellen dat hij het niet was, maar zijn vriend, die getrouwd was en daarom zijn eigen naam of creditcard niet kon gebruiken," zei ze. "Mijn neef bood blijkbaar vriendelijk aan om zijn naam en creditcard te delen zodat die andere man lid kon worden van mijn pagina." Sharna geloofde zijn zwakke verhaal voor geen meter en vertelde: "Ik was eerlijk gezegd doodziek en te beschaamd om het aan iemand te vertellen. Ik wilde geen problemen veroorzaken in de familie. Dus verwijderde ik mijn neef van mijn OnlyFans-account en blokkeerde ik zijn telefoonberichten.”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties