"Mijn beste keer ooit was toen ik van bil ging in First Class met een man die ik pas ontmoette bij check-in" Stories
"Mijn beste keer ooit was toen ik van bil ging in First Class met een man die ik pas ontmoette bij check-in"
Stories

"Mijn beste keer ooit was toen ik van bil ging in First Class met een man die ik pas ontmoette bij check-in"

Een model zegt dat ze seks had met een volkomen vreemde in zijn First Class-stoel nadat ze elkaar maar een paar uur eerder hadden ontmoet. OnlyFans-ster Dainty Wilder beweert dat ze de 'deal' had gesloten door enkel met hem te chatten op Instagram. Dainty, die zegt dat ze meer dan 100.000 euro heeft verdiend in haar eerste 30 dagen op OnlyFans, valt online altijd wel in de smaak met haar verhalen en looks.

In de podcast vertelde ze dat er geen gebrek was aan mannelijke aandacht voor haar. Dus toen ze recent begon te praten met een aantrekkelijke man bij de incheckbalie voor een vlucht naar Florence, verspilde ze geen tijd om hem te vertellen hoe hij haar op Insta kon vinden. En daar had ze blijkbaar ook een goede reden voor:"Hij vloog first class," herinnerde ze zich.

"Ik vloog economy dus ik zei 'Oh, het moet fijn zijn in First Class'". Maar de flirt hield niet op nadat ze in hun aparte cabines waren ingestapt, vertelde Dainty aan de Plug Talk Podcast. "Ik gaf hem mijn Instagram en zei 'als je je verveelt in het vliegtuig kun je me gewoon een bericht sturen, en we kunnen chatten," ging ze verder.

"Ik denk niet dat iemand het zag..."

"Dus op een bepaald moment was ik gewoon aan het sturen met hem en ik zei dat economy klote is en hij antwoordde 'wil je zien hoe First Class is?'" Dainty ging naar eigen zeggen naar de stoel van de man, die groot genoeg was voor hen beiden, en hij liet haar alle extra's zien die een First Class vliegticket zo duur maken (soms kom je met 5.000 euro niet toe).

Toen wees hij erop dat er een schuifdeur was die de stoel veranderde in een afgesloten klein cabine. "Hij sloot het ding en ik zei 'Oh, dit is zo intiem' en toen leidde het een tot het ander en ik had seks met hem in de stoel. Ontzettend spannend omdat zo in de lucht te doen en misschien omdat ik hem totaal niet kende en door de spanning van betrapt te worden, misschien wel één van mijn beste keren ooit." bekende Dainty.

Gelukkig voor haar waren er dus geen nieuwsgierige stewards of medepassagiers die de deur openden om te zien wat al het lawaai was. Ze voegde eraan toe: “Ik denk niet dat iemand het zag, ik lette er eerlijk gezegd niet op omdat het zo fijn was.” Toen het plezier voorbij was, verliet Dainty snel de first class. Toen podcasters Adam22 en Lena the Plug opmerkten dat de man waarschijnlijk voor haar zou hebben betaald om een First Class-stoel met hem te delen op de terugreis, antwoordde Dainty lachend dat ze daar niet aan had gedacht.

"Mijn beste keer ooit was toen ik van bil ging in First Class met een man die ik pas ontmoette bij check-in"
Ook prijs in Italië

Dat Dainty geen engeltje is, blijkt ook nog uit een ander verhaal. Zo vertelde ze ook nog over een legendarisch, Italiaans avontuur. Ze koos een mannelijk inwoner uit om haar rond te leiden in de stad, maar daar bleef het niet bij.

“We zaten in een café, en hij begon tegen me te praten in het Italiaans, en ik begrijp geen woord Italiaans. Dus we eindigden met het gebruiken van Google Translator om met elkaar te praten. Hij zei 'Oh, je bent zo mooi, laat me je rondleiden'. En van het een kwam het andere.... De seks was heel goed, hij praatte tegen me in het Italiaans... dirty talk in het Italiaans.. En ik zei 'Ik heb geen idee wat je zegt maar ik vind het geweldig'”.

Hieronder vind je nog wat leuke kiekjes van de (duidelijk heel) wulpse Dainty...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties