"Mijn content is zo pikant dat mannen me stalken. Ik betaalde al 300.000 euro voor mijn beveiliging!" Stories
"Mijn content is zo pikant dat mannen me stalken. Ik betaalde al 300.000 euro voor mijn beveiliging!"
Stories

"Mijn content is zo pikant dat mannen me stalken. Ik betaalde al 300.000 euro voor mijn beveiliging!"

Een pikante content creator is zo ‘populair’ geworden dat mannen haar zijn gaan stalken, en het kost nu duizenden euro’s om haar veilig te houden. Belle Olivia uit Manchester is een van de bekendste pikante modellen online, en ze heeft honderdduizenden volgers verzameld op haar sociale mediakanalen. Ze beweert nu dat ze een full-time beveiliger nodig heeft om haar te beschermen tegen rare snuiters.

Momenteel heeft ze al een factuur van meer dan 300.000 euro voor beveiligingskosten, die gelukkig voor haar wel voor een groot deel betaald worden door enkele van haar ‘sugar daddy’s’. De kosten van haar inwonende beveiliger betaalde ze tot voor kort echter zelf. Maar nu wordt een deel van haar beveiligingsfacturen ook betaald door Rebel Agency, een influencer-managementbureau dat Belle ondersteunt.

Nieuwe beveiliger met militaire achtergrond

Belle (21), die miljonair is geworden dankzij haar samenwerkingen met merken en accounts op platforms zoals OnlyFans, zei: "Ik ben echt opgelucht dat Rebel deze rekening oppakt, want ik ben de laatste tijd online veel lastiggevallen door stalkers, met echt vreemde verzoeken en zelfs bedreigingen. Ik had nooit verwacht dat ik stalkers zou hebben, maar sommigen zeggen dat ze weten waar ik woon, dus ik overweeg misschien zelfs te verhuizen."

"Ze vragen me om echt walgelijke dingen te doen of op te sturen, die ik niet kan noemen. En dat zegt veel gezien mijn content. Het engste is wanneer ze zeggen dat ze langs willen komen en dingen met me willen doen terwijl ik slaap. Ik ben echt blij dat ik mijn beveiliging heb kunnen handhaven dankzij Rebel Agency. "Ik heb nu een nieuwe beveiliger van Rebel die nog beter is opgeleid en een militaire achtergrond heeft.” Belle heeft ook eens een heel nare ervaring gehad in de straten van Manchester.

Meer dan één miljoen euro inkomsten

“Een man probeerde me vast te pakken en naar een steegje te slepen. Gelukkig waren er wat omstaanders die alarm sloegen,” vertelde ze. “Maar ik krijg soms ook cadeaus thuis gestuurd waar dan behoorlijk perverse briefjes bij zitten. Dit is natuurlijk allemaal te verwachten als je op sites als OnlyFans staat, maar ik wil niet op straat rondlopen in angst voor mijn veiligheid of lastiggevallen worden door mannen die mijn adres weten.” De exacte inkomsten van Belle zijn niet gekend, maar het wordt geschat dat ze met haar pikante content de kaap van de één miljoen euro ondertussen overschreden heeft.

'OnlyFans Mansion'

Onlangs verdiende ze nog enkele honderdduizenden euro’s met content die ze filmde in de eerste ‘OnlyFans Mansion’ van het VK. Het pand wordt ook beheerd door het influencer-managementbedrijf Rebel Agency en bevindt zich op een geheime locatie in het Engelse platteland. Belle zei: "Ik heb een fortuin verdiend met de content die ik in een paar dagen heb gefilmd in het landhuis. Content creators zoals ik hebben toegang tot zoveel apparatuur in het landhuis en nemen weken aan materiaal op in een paar dagen daar. Daarnaast is er het plezier van creators die samenkomen om te filmen. Het Mansion is een briljant idee."

De ‘Rebel Mansion’ werd eind oktober van vorig jaar gelanceerd door de CEO van Rebel Agency, Jordan Smith (29) als een manier om zijn enorme ‘gemeenschap’ van influencers en OnlyFans-makers samen te brengen. Het kwam in het nieuws nadat Smith onthulde dat de content die zijn lijst met klanten in het statige landhuis had gefilmd, hen in drie dagen een verbazingwekkende totale opbrengst van meer dan 12 miljoen euro had opgeleverd.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties