"Mijn echtgenoot heeft een belachelijke bijnaam voor z'n pretstok. Ons s*ksleven is daardoor om zeep!" Stories
"Mijn echtgenoot heeft een belachelijke bijnaam voor z'n pretstok. Ons s*ksleven is daardoor om zeep!"
Stories

"Mijn echtgenoot heeft een belachelijke bijnaam voor z'n pretstok. Ons s*ksleven is daardoor om zeep!"

De passie levend houden in de slaapkamer nadat je getrouwd bent, kan voor sommigen een lastige opgave zijn. Na een tijdlang dezelfde persoon op dezelfde manieren te hebben bemind, is het vaak nodig om wat extra pit tussen de lakens te brengen. Sommigen kunnen hun toevlucht nemen tot seksspeeltjes of een andere minnaar in de mix introduceren. Hoewel velen hun intieme relatie willen behouden, hebben anderen deze helemaal ‘vernietigd’ – en deze man realiseert zich dit nog niet eens.

Nadat hij erop stond dat zijn vrouw zijn edele delen op een bepaalde manier zou benoemen, denkt zij dat hun seksleven nu zes meter onder de grond onder de grond begraven is. De anonieme vrouw deelde haar frustraties over de 'sfeerverpestende' naam die ze de pretstok van haar echtgenoot moet geven op het Twitter-account 'Fesshole'. Hoewel er genoeg bijnamen zijn voor de genitaliën, blijkt zijn keuze geen goede te zijn.

"William is meer gepast..."

"Mijn man staat erop dat ik zijn penis een ‘willy’ noem en dat heeft ons seksleven volledig verpest", gaf de vrouw toe. Het lijkt erop dat sommigen begrijpen waar de vrouw mee te kampen heeft, maar anderen vertelden haar gewoon haar man op de hoogte te stellen van het 'willy'-gerelateerde probleem. Iemand maakte een grapje: "William lijkt een beetje formeler en dus meer gepast, gezien jullie al getrouwd zijn." Een andere voegde toe: "Ik heb ooit gedatet met een kerel die hem ‘Oom Fester’ noemde en ik ben er nooit overheen gekomen."

"Zo heten ze nu eenmaal!"

Terwijl een derde zei: "Zoals gewoonlijk... De oplossing... Vertel het je partner! 'Hoe wil je dat het genoemd wordt? Ik weet zeker dat er enkele prachtige suggesties zullen zijn." Iemand anders deelde: "Een uroloog noemde die van mij ooit een willy. Dat vond ik een beetje vreemd." Ondertussen zei nog iemand anders: "Zo heten ze nou eenmaal."

(Intropic: Freepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties