"Mijn jongeheer is zo gigantisch dat ik van alle dating-apps wordt gegooid. Ik kan hem echt niet verbergen!" Stories
"Mijn jongeheer is zo gigantisch dat ik van alle dating-apps wordt gegooid. Ik kan hem echt niet verbergen!"
Stories

"Mijn jongeheer is zo gigantisch dat ik van alle dating-apps wordt gegooid. Ik kan hem echt niet verbergen!"

Het is geen geheim dat daten moeilijk is - en één man zegt dat het nog moeilijker is als je een grote pretstok hebt. Callum Lyon (32) vertrouwt op datingapps om nieuwe mensen te ontmoeten, maar hij heeft een groot probleem. Hij wordt steeds van de chatplatforms verwijderd vanwege de grootte van zijn penis.

Omdat hij al een paar jaar niet meer drinkt, gaat hij niet zo vaak uit, dus gebruikt hij datingsites om mensen te ontmoeten. De afgelopen maanden heeft hij gezegd dat Hinge zijn account heeft geschorst en dat zijn Tinder-account verwijderd werd om dezelfde reden. Je kunt namelijk zijn penis onder zijn kleding zien. Hij zegt dat het gebeurt wanneer hij foto's plaatst wanneer hij een joggingbroek draagt, omdat je daaronder vaak de contouren van zijn ‘mannelijkheid’ kunt zien.

"Het zijn zogezegd onfatsoenlijke beelden"

Callum zei dat de situatie ‘vervelend’ kan zijn, omdat er niets aan te doen is. Ook al post hij af en toe een shirtloze foto, zijn onderste helft is altijd bedekt, maar hij neemt vaak spiegelselfies waardoor je zijn hele lichaam kunt zien. Hij heeft nu een nieuw account op Tinder aangemaakt, maar hij weet niet hoe lang dat zal duren. Callum, een personal trainer die content creator is geworden, sprak met The Daily Star over de lastige situatie.

Hij zei: "Ik ben al een paar maanden terug op datingapps, maar mijn Hinge en Tinder zijn geschorst vanwege zogezegd onfatsoenlijke beelden. Ook al is het gewoon ik met mijn shirt uit in een joggingbroek. Maar ze vallen dus over de ‘bobbel’. Het is belangrijk voor me om op datingsites te staan omdat ik nu drie jaar nuchter ben, dus ik ga nu niet echt uit om mensen te ontmoeten, dus ze zijn eigenlijk mijn enige optie."

"Het verbod is oneerlijk!"

Callum vindt het een beetje oneerlijk om een verbod opgelegd te krijgen. "Ik had niet verwijderd moeten worden voor iets waar ik niets aan kan doen," zei hij. "Er zijn genoeg vrouwen die er alles voor over hebben en ze verwijderen me hiervoor. Het is erg frustrerend omdat ik gewoon mijn toekomstige ex-vrouw wil ontmoeten." Een woordvoerder van Tinder zei over de kwestie: "Mocht iemand onze communityrichtlijnen schenden, dan kan hun profiel inderdaad worden verwijderd. Maar dit individuele geval kunnen we nu niet verder bespreken.”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties