"Mijn lief had een speciale naam. Ze dumpte me nadat ik tijdens de s.eks steeds dezelfde platte grap maakte" Stories
"Mijn lief had een speciale naam. Ze dumpte me nadat ik tijdens de s.eks steeds dezelfde platte grap maakte"
Stories

"Mijn lief had een speciale naam. Ze dumpte me nadat ik tijdens de s.eks steeds dezelfde platte grap maakte"

Je kent het gezegde - sommige dingen kun je beter ongezegd laten. Een kerel kwam daar op de harde manier achter...

Sommige mensen houden er niet van om te praten tijdens seks, laat staan om grappen te horen. Dat was een les die de man in dit verhaal duidelijk niet had meegekregen, want de grappen die hij maakte over de naam van zijn lief vielen niet in de smaak. Sterker nog, het was een van de redenen waarom zij het uitmaakte met hem. Auw!

Platte grap

De man deed zijn bekentenis op op een account op X (voorheen Twitter) waar mensen anoniem hun meest duistere geheimen kunnen onthullen. Op die manier zit je er natuurlijk geen jaren mee op je lever. Handig. De man - laten we hem Mark noemen - vertelde dat hij ongeveer een jaar samen was met een vrouw genaamd Rozemarijn. Tegen beter weten in bleef hij tussen de lakens steeds weer dezelfde platte grap maken

Mark schreef: "Telkens ik haar befte, dan snoof ik eens en zei: 'Ah, wat hou ik van de geur van Rozemarijn! Uiteindelijk gingen we uit elkaar en zij zei meermaals dat dit de reden was van onze break-up. " Het duurde niet lang voordat andere X-gebruikers hun mening over de zaak gaven. En sinds het bericht van Mark werd gedeeld op heeft het meer dan 1,2 miljoen views en 10.000 likes opgeleverd.

via GIPHY

"Ze moeten eens focussen op wat écht telt!"

Iemand reageerde: "Mannen moeten stoppen met grappig proberen te zijn tijdens de seks en focussen op wat echt telt. Dan zouden wij, vrouwen, vaker onze Big O bereiken!" Een ander zei: "Absoluut gelijk dat ze vertrok. Wat een eikel!" Ten slotte grapte iemand: "Ik geef mijn vrouw als bijnaam Spruitje. Stel je voor dat ik dit zou doen..."

(Intropik: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties