"Mijn man is twee keer zo oud als ik. Trollen zeggen dat ik daddy issues heb, maar het is de real deal!" Stories
"Mijn man is twee keer zo oud als ik. Trollen zeggen dat ik daddy issues heb, maar het is de real deal!"
Stories

"Mijn man is twee keer zo oud als ik. Trollen zeggen dat ik daddy issues heb, maar het is de real deal!"

Een vrouw die getrouwd is met een man die twee keer zo oud is als zij, heeft teruggeslagen op trollen die beweren dat ze ‘daddy issues’ heeft. Danielle Lichtman ontmoette Frank voor het eerst toen ze nog maar 19 was en hij 46, toen ze in een restaurant werkte. Het koppel is nu 27 en 54 jaar oud, heeft twee zonen en is nog nooit zo verliefd geweest.

Hoewel ze een gelukkig gezinsleven hebben, gaan trollen er vaak van uit dat Frank de vader van Danielle is of dat ze ‘daddy issues’ heeft. Ondanks de kritiek schudt het koppel het gewoon van zich af en gaat verder met het leven. Ze spraken onlangs over de uitdagingen waar ze als koppel voor staan. In het begin gaven ze toe dat ze bang waren om in het openbaar te zijn vanwege wat andere mensen zouden kunnen denken.

"Ik wist meteen dat ik met hem zou trouwen"

Danielle was nog een kind toen Frank met zijn vorige partner trouwde. Hij heeft ook een volwassen dochter uit de vorige relatie. Maar Danielle, die thuisblijfmoeder is, beweert dat hun leeftijdsverschil het ‘beste aan hun relatie’ is en dat zijn verleden haar niets kan schelen. Op Instagram schreef ze: "Ik ontmoette deze man jaren geleden en hij maakte me aan het lachen, ik wist dat ik met hem zou trouwen, ook al vertelde hij me dat hij nooit meer zou trouwen.”

"We waren bang in het begin"

"We hadden de beste en slechtste jaren van ons leven samen, maar dat weerhield onze harten er niet van om voor elkaar te kloppen. We waren bang voor het leeftijdsverschil, bang voor wat mensen dachten en bang om in het openbaar te zijn." Danielle en Frank, uit New York, zijn al acht jaar gelukkig samen en zijn ongeveer 12 maanden getrouwd. Danielle zei dat er een ‘unieke schoonheid’ in hun relatie zit en dat ze tevreden zijn.

"Laat ze oordelen..."

"Als je worstelt met een leeftijdsverschil, maar je weet dat iemand de ware is, neem dan die stap en kijk niet achterom," voegde ze eraan toe. Ze hebben nu sociale media accounts waar ze hun relatie documenteren en delen hoe het is om te leven met de leeftijdsverschildynamiek. Danielle schept vaak op over hoe knap Frank is en zegt dat ze versteld staat van hoe jeugdig hij eruit ziet voor een man van in de vijftig. Ze leeft volgens het motto: "Laat ze oordelen, maar laat ze je niet tegenhouden".

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties