"Mijn man is zwanger van ons tweede kind. De beledigingen die hij krijgt, zijn niet normaal meer!" Stories
"Mijn man is zwanger van ons tweede kind. De beledigingen die hij krijgt, zijn niet normaal meer!"
Stories

"Mijn man is zwanger van ons tweede kind. De beledigingen die hij krijgt, zijn niet normaal meer!"

Kristin draagt zijn volgende kind en wordt online serieus veroordeeld omdat hij een zogenaamde ‘sea horse dad’ is. Een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar transgender mannen die hun eigen kinderen dragen. In de natuur is het namelijk het mannelijke zeepaardje dat baby’s draagt.

Toen hij en zijn vrouw Ashley voor het eerst uitgingen, identificeerde hij zich als vrouw en ongeveer acht jaar geleden kwam hij uit de kast als transgender. Het koppel besloot toen om samen hun eerste kind te krijgen en Ashley beviel van hun nu vier jaar oude dochter - Scarlet Rae. Kristin zei: "Ik denk niet dat het ooit een vraag was wie ons eerste kind zou dragen.”

“Ik was geïnspireerd door Ashley”

“Ik zat nog steeds in mijn transitie, dus ik was nog steeds bezig met transitie en mezelf op die manier te vinden. Ik besloot dat ik de volgende baby wilde dragen omdat ik zag hoe mooi het was toen Ashley Scarlet droeg." Hij besloot om zijn verhaal online te gaan delen en hoewel er vooral steun en positiviteit is geweest, zijn er ook veel negatieve en beledigende opmerkingen gemaakt.

zwanger2

Veel negatieve opmerkingen

Mensen beschuldigen hem van 'grooming' en gebruiken andere denigrerende taal. Maar hij gaat door met posten om zichtbaarheid en bewustzijn te creëren voor andere gezinnen zoals dat van hen. Kristin zei: "Negatieve opmerkingen zorgen er niet voor dat ik wil stoppen, ze zorgen ervoor dat ik door wil gaan." Hieronder kun je de volledige reportage over Kristin en Ashley bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties