"Mijn moeder ging van bil met mijn verloofde 48u voor ons huwelijk, en nu wil ze geen sorry zeggen" Stories
"Mijn moeder ging van bil met mijn verloofde 48u voor ons huwelijk, en nu wil ze geen sorry zeggen"
Stories

"Mijn moeder ging van bil met mijn verloofde 48u voor ons huwelijk, en nu wil ze geen sorry zeggen"

Een bruid was er kapot van toen ze ontdekte dat haar man was vreemdgegaan… met haar eigen moeder. De vrouw was ontzet toen ze ontdekte dat haar 55-jarige moeder had ‘gerommeld’ met haar partner, slechts twee dagen voordat ze trouwden. Dus vroeg ze op Reddit om advies.

In een online post schreef de anonieme vrouw: "Mijn vrijgezellenfeest was dezelfde avond. Ik kwam rond 3 uur 's nachts thuis en zag dat hij niet in ons bed lag. Ik sms'te hem maar nam aan dat hij bij een vriend was blijven slapen omdat hij had gezegd dat hij dat zou doen als het te gek zou worden. Maar hij was eigenlijk bij mijn moeder!”

“Mijn moeder heeft wel een verleden…”

“De volgende ochtend kwam hij thuis en zei me dat hij bij een van zijn vrienden zijn roes had uitgeslapen. En alsof dat nog niet genoeg was, vroeg hij me om seks te hebben. Hij had het slechts enkele uren daarvoor met mijn moeder gedaan. We trouwden de volgende dag." De vrouw was zich totaal niet bewust van de affaire tot twee jaar later, toen haar man de waarheid opbiechtte.

Nu heeft ze geen idee wat ze met haar huwelijk aan moet. Ze vervolgde: "Ik kan dit letterlijk niet geloven. Mijn moeder heeft een verleden van flirten met jongens waarmee ik uitging en maakte vaak ongepaste opmerkingen, ook tegen mijn man. Hij wist dit, maar we hebben erom gelachen. Hij verzekerde me dat hij haar in geen miljoen jaar aantrekkelijk zou vinden. What the f***." De moeder beschuldigde haar man er blijkbaar van dat hij ‘zich aan haar opdrong’, maar de vrouw geloofde haar excuus niet.

“Ze wil de waarheid niet toegeven”

Ze voegde eraan toe: "Ze weigerde zelfs maar de waarheid toe te geven, laat staan enige verantwoordelijkheid te nemen of zich te verontschuldigen. In de ogen van mijn eigen moeder ben ik niet eens eerlijkheid waard. Ik ben niet eens een halfbakken 'het spijt me' waard. De persoon die van je zou moeten houden, wat er ook gebeurt. En denkt ze ook dat ik dom ben?”

“Een snelle f**ck was blijkbaar belangrijker dan ik!”

“Waarom zou je blijven liegen tegen iemand die weet dat je liegt, tenzij je echt denkt dat ze in je onzin trappen?" De vrouw is er kapot van, gaat nu scheiden en verbreekt misschien het contact met haar moeder. "Alles voelt onwerkelijk. Ik ben helemaal de weg kwijt en heb bijna het gevoel dat ik dit gedroomd heb of zo. Ik ben de twee belangrijkste mensen in mijn leven kwijtgeraakt. Omdat ze besloten dat ik niet zo belangrijk voor ze was als het hebben van een snelle f***. Nou, ik hoop dat het de beste 10 minuten van hun leven waren!”

Ter afsluiting van het bericht op Reddit vroeg de ontredderde vrouw: "Wat moet ik nu doen?" En gelukkig waren er mensen om advies te geven. De algemene consensus leek ‘scheiden’ te zijn - met velen die haar ook vertelden dat ze gelukkig geen kinderen hebben. Iemand besloot: “Ik weet zeker dat je beter af bent zonder hen allebei!”

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties