"Mijn pretstok ontplofte bijna toen ik pikante content filmde. Nu mag ik een maand niet van bil gaan!" Stories
"Mijn pretstok ontplofte bijna toen ik pikante content filmde. Nu mag ik een maand niet van bil gaan!"
Stories

"Mijn pretstok ontplofte bijna toen ik pikante content filmde. Nu mag ik een maand niet van bil gaan!"

Een mannelijke natuurster belandde in het ziekenhuis nadat zijn penis was opgezwollen ‘tot de grootte van een colablikje’. Adam Manikis, die content deelt onder de naam ‘theapolloshow’, was wat pikante content aan het filmen voor zijn website toen het ongeluk plaatsvond. Eerst dacht hij dat zijn penis gewoon gekneusd was, totdat hij de volgende dag wakker werd.

Uiteindelijk bracht hij negen uur door in het ziekenhuis en scans wezen uit dat hij een bloedprop had. De artsen adviseerden hem zelfs om een maand lang geen seks te hebben. Hij is nu bijna 20 dagen bezig met zijn ‘onthouding’, en Adam heeft zijn ‘avonturen’ gedeeld op Instagram. In een recente update gaf hij toe dat hij “zijn verstand aan het verliezen was".

"Mijn libido was nog nooit zo hoog!"

In de update zei hij: "Mijn energie is door het dak gegaan, wat betekent dat ik heel goed en superproductief heb getraind. Maar mijn libido is nog nooit zo hoog geweest." Hij merkte ook op dat zijn penis bijna weer normaal was, wat volgens hem een enorme opluchting was, en hij voegde eraan toe: "Ik ga nog steeds op veilig spelen en neem de volledige 30 dagen, dus ik heb nog een tiental dagen te gaan."

"Misschien moet ik meer zo'n reset doen"

Toch is het niet alleen maar slecht nieuws voor de volwassen ster, want deze bijzondere periode heeft hem ook in staat gesteld om wat extra werk te doen. Hij is nog steeds in staat geweest om zijn stomende content naar buiten te brengen zodat zijn fans ervan kunnen genieten. Adam vertelde de Courier Mail: "Het kwam waarschijnlijk op een goed moment, want ik was net klaar met het opnemen van een heleboel video's en dan moet ik tijd besteden aan het bewerken ervan en het promoten en versturen ervan.”

Hij sprak ook met de krant over hoe het een intrigerende tijd is geweest, omdat hij wat meer aandacht van vrouwen heeft gekregen. "De verleiding is er nu om het regelmatig te doen als een soort van reset," besloot hij.

(Bron: Courier Mail)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties