"Mijn vader maakte mijn vrouw zwanger van een tweeling. Hoe ik dat ontdekte is te gek voor woorden!" Stories
"Mijn vader maakte mijn vrouw zwanger van een tweeling. Hoe ik dat ontdekte is te gek voor woorden!"
Stories

"Mijn vader maakte mijn vrouw zwanger van een tweeling. Hoe ik dat ontdekte is te gek voor woorden!"

Je kunt je niet voorstellen dat je vader iets heeft met je vrouw. Maar dat is wat naar verluidt is gebeurd ergens in Zuid-Wales. Een begrafenisondernemer beweert dat hij het heeft uitgemaakt met zijn vrouw nadat hij haar betrapte op vreemdgaan met zijn vader - en de minnaars raakten zelfs zwanger van een tweeling.

Declan (22) beweert dat hij zijn ex, Stephanie, ook 22, betrapte terwijl ze een slaapkamer binnenging met zijn 44-jarige vader, Darren. Toen hij haar hiermee confronteerde, beweerde ze: "We waren The Simpsons op tv aan het kijken." Stephanie raakte zwanger van Darren en ze wonen nu ongeveer 20 kilometer verderop. Desondanks beweert Stephanie dat ze haar ex nooit ontrouw is geweest.

Hoe ontdekte Declan het 'overspel'?

Ze vertelde aan The Sun: "Ik ben niet vreemdgegaan bij Declan. Ik ben pas iets met zijn vader begonnen toen hij me al een week eerder aan de deur had gezet.” Ondertussen zei Declan: "Het is als een verhaallijn uit een soapserie. Het is niet normaal. Ik voel me verraden, maar ik ben beter af zonder hen beiden." Maar hoe heeft Declan dan het (volgens hem) overspel van zijn vrouw ontdekt?

Declan vertelde dat hij zijn telefoon gebruikte terwijl hij aan het werk was om een babyvideomonitor te controleren. Hij legde uit dat hij via die beelden zag hoe zijn vrouw en zijn vader het gezellig maakten. Hoewel Stephanie beweerde dat ze alleen tv aan het kijken waren, geloofde hij haar niet.

Gezellige familiebijeenkomsten 

Hij kon de verklaring niet accepteren, dus maakte hij het uit. Kort gezegd betekent het verhaal dat de baby's van Stephanie ook halfbroers en -zussen van Declan zullen zijn. Vader Darren wilde niet reageren, maar als hij met Stephanie trouwt zal hij zowel de grootvader als stiefvader van Willow, de dochter van Declan en Stephanie,zijn. Wel wel wel!

(Bron: The Sun - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties