"Mijn vakantielief met wie ik elke dag van bil ging, stond plots voor m'n deur. Nu is het een hel met haar!" Stories
"Mijn vakantielief met wie ik elke dag van bil ging, stond plots voor m'n deur. Nu is het een hel met haar!"
Stories

"Mijn vakantielief met wie ik elke dag van bil ging, stond plots voor m'n deur. Nu is het een hel met haar!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die een probleempje had met een van zijn vakantieliefjes...

“Mijn vakantieliefde was aantrekkelijk en heel erg hitsig. We hadden zoveel plezier in de zon,” stak de man van wal. “Nu is ze hier opgedoken en het maakt me gek. Ze is behoeftig en veeleisend - en ik wil haar weg hebben. Onze zomerromance was logisch in het resort. We dronken te veel en hadden 's ochtends, 's middags en 's avonds seks. We bezochten nachtclubs om 2 uur 's nachts en hadden ontbijt op het strand. Ik belde mijn moeder niet, las geen kranten of dacht niet aan werk.”

"Mijn vrienden vinden het hilarisch"

“Maar nu ben ik thuis en de normale gang van zaken is hervat,” ging hij verder. “Ik moet indruk maken op mijn baas en mijn rekeningen betalen, maar zij verwacht dat ik de hele dag in bed blijf liggen. Ze wil spanning en aandacht, en ik vind haar vervelend. Ik betreur die laatste dag dat ik haar mijn adres heb gegeven diep. Ik had me nooit voorgesteld dat ze zou overvliegen. Maar ze is hier, met een enorme koffer, en vertelt me dat ze mijn kinderen wil. Mijn vrienden vinden het hilarisch.”

De man vertelde dat zijn vrienden woedend waren tijdens de reis omdat hij hen in de steek liet om constant met de dame in kwestie op schok te gaan. Ze lachen hem nu uit en zeggen dat het dikke karma is. “Ze is zo bezitterig en jaloers. Telkens als we uitgaan, klampt ze zich aan me vast als een zeepok en is ze onbeleefd tegen mijn vrouwelijke vrienden,” onthulde de man. “Bovendien heeft ze geen geld en verwacht ze steeds dat ik haar trakteer op kleding en schoenen. Op dit moment zeurt ze over dat ze een nieuwe telefoon nodig heeft.”

"Naast haar wakker worden is een hel"

“De andere avond suggereerde ik dat ze een job in een lokaal koffiehuis moest nemen en ze kreeg een enorme woedeaanval. Naast haar wakker worden elke ochtend is een hel. Hoe kom ik van haar af als zij beweert dat ik haar de wereld heb beloofd?” Zoals altijd had ‘good old’ tante Jane wel wat advies voor de man. Ze zei: “Ik betwijfel of jij de enige persoon zult zijn die een vakantieflirt betreurt deze zomer. Emoties lopen hoog op in glamoureuze en zonnige omgevingen. Beloften worden gedaan in het heetst van het moment en we voelen ons onoverwinnelijk. Toen je je adres gaf, verwachtte je niet dat ze een vlucht zou boeken, maar nu is ze hier en moet je handelen.”

"Je moet eerlijk zijn!"

“Ik weet dat het lastig is, maar je moet eerlijk zijn tegenover de vrouw. Leg uit dat een relatie niet kan werken omdat je verplichtingen hebt en helaas niet van haar houdt,” ging Jane verder. “Natuurlijk zal ze boos zijn en zich teleurgesteld voelen, maar eerlijkheid is essentieel. Verontschuldig je voor het wekken van haar hoop. Ik stel niet voor dat je nog meer schulden aangaat, maar als het meisje praktische steun nodig heeft, wees dan bereid om bij te springen. Je kunt haar niet zomaar in de steek laten omdat ze kwetsbaar is. Maar blijf standvastig, want je kunt je niet binden aan iemand van wie je noch houdt, noch kent.”

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by stefamerpik on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties