"Mijn verloofde begint plots te grommen als een opa. Ik vind haar zo niet aantrekkelijk meer!" Stories
"Mijn verloofde begint plots te grommen als een opa. Ik vind haar zo niet aantrekkelijk meer!"
Stories

"Mijn verloofde begint plots te grommen als een opa. Ik vind haar zo niet aantrekkelijk meer!"

Je leert iemand echt kennen als je een langdurige relatie hebt. Samenwonen met een partner legt allerlei trekjes en eigenaardigheden bloot. Nu heeft een man een nieuwe gewoonte onthuld die zijn toekomstige bruid is gaan doen - en hij is er geen fan van.

De anonieme man postte op X, voorheen Twitter, en onthulde een en ander op het Fesshole-account. Op dit account kan je anoniem (seks)bekentenissen doen en om raad vragen aan andere gebruikers. Hij schreef: "Mijn verloofde, die kerngezond is, begint te grommen als een oude man als ze dingen doet zoals uit een stoel komen."

"Ik vind haar zo niet aantrekkelijk meer"

De man beweert dat hij het niet kan opbrengen om het met haar te bespreken - maar het begint hem echt van zijn stuk te brengen. Hij voegde eraan toe: "Het vernietigt langzaam alle aantrekkingskracht die ik voor haar voel." Het is best een vervelende situatie om in te zitten, maar gelukkig voor hem heeft zijn bericht meer dan 500.000 views en honderden reacties en adviezen opgeleverd.

Iemand zei: "Je moet soms proberen met haar te praten. Misschien vertelt ze je wel dat ze je nadoet." Een ander voegde eraan toe: "Het is heel raar en ongemakkelijk, maar praat met haar.” Een derde merkte op: "Als dat je grootste probleem is… Wees blij dat ze nog niet krom loopt!” En een vierde schreef: "Ik moet toegeven dat ik hier ook helemaal gek van zou worden.”

Zwanger, maar...

Een andere gebruiker smeet gewoon doodleuk even zijn eigen ‘probleem’ in de groep. Hij bekende dat hij niet super enthousiast is dat zijn vriendin zwanger is vanwege één ding waar ze zich niet bewust van is. De man schreef: "Wat mij vriendin niet weet, is dat ik jaren geleden een blessure heb opgelopen waardoor ik onvruchtbaar ben geworden. Ik weet niet zeker wat mijn volgende stap is." Ook vervelend…

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties