"Mijn voorgevel is zo groot dat ik er een kopje koffie op kan zetten. Het kostte me al 35.000 euro" Stories
"Mijn voorgevel is zo groot dat ik er een kopje koffie op kan zetten. Het kostte me al 35.000 euro"
Stories

"Mijn voorgevel is zo groot dat ik er een kopje koffie op kan zetten. Het kostte me al 35.000 euro"

Een social media-influencer onthult dat haar borsten zo groot zijn dat ze er een koffiekopje op kan balanceren. Model Sonja Kirstiina heeft meer dan 35.000 euro geïnvesteerd in haar 'meest prominente troeven' - haar borsten van twee liter (2900cc), wat overeenkomt met een N-cup maat. Ze beschouwt de kosten als ‘zeer de moeite waard’, en gelooft dat ze de grootste borsten van Finland heeft.

Het pronken met haar royale decolleté in strakke tops en onthullende bikini's heeft deze moeder van één in staat gesteld om een verbazingwekkende aanhang van meer dan 800.000 fans op te bouwen op platforms zoals Facebook, TikTok en Instagram. Bekend als ‘Mrs Ornament’, gaat Sonja niet uit de weg om expliciete vragen van haar volgers, zowel mannen als vrouwen, te beantwoorden, of om openlijk te praten over haar meerdere plastische ingrepen.

"Raakte geïnspireerd door vrouwen uit de jaren 90"

Terugkijkend op haar reis naar roem, legde de 35-jarige uit dat het verkrijgen van dergelijke grote borstimplantaten een aanzienlijke onderneming was. Het vinden van de juiste chirurgen voor de klus vergde aanzienlijke inspanning. Met onwrikbare steun van haar echtgenoot en de vakkundige expertise van topchirurgen werd de wens van Sonja om een buitengewoon grote boezem te hebben na talloze jaren van operaties werkelijkheid.

"Toen ik een jong meisje was, opgroeiend in de jaren '90, raakte ik volledig geïnspireerd door die glamoureuze vrouwen die ik zag op de covers van mannenbladen," vertelde ze. "Ik dacht, 'Wow, ik wil er net zo mooi uitzien als zij!' Dat idee van schoonheid is me door de jaren heen bijgebleven." Sonja, die op haar 18e haar eerste borstoperatie onderging toen ze een B-cup had, vond destijds dat ze ‘te klein geschapen’ was. Hoewel ze tevreden was met de resultaten van de eerste ingreep, geloofde ze nog steeds dat haar borsten niet groot genoeg waren.

"Ik heb nu een N-cup"

Met een verlangen naar nog meer volume ging ze door met operaties totdat ze uiteindelijk tevreden was met haar borstomvang. "Ik heb sindsdien zeven verschillende borstprocedures ondergaan, waaronder vergrotingen," deelde ze. "Naast die chirurgische behandelingen heb ik ook verschillende andere cosmetische ingrepen gehad. Eén daarvan was om de scheuren in mijn buikspieren als gevolg van de zwangerschap te herstellen, en de andere was om de losse huid op mijn buik strakker te maken. Bovendien heb ik liposuctie ondergaan over mijn hele lichaam. Mijn huidige cupmaat is een N-cup."

Sonja, die een koffiekopje op haar borst kan balanceren, gaf toe dat het hebben van grotere borsten wel wat uitdagingen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven - ondanks haar liefde voor haar weelderige decolleté. "Ik kan niet meer comfortabel op mijn buik slapen, en het kan een worsteling zijn om goed passende kleding te vinden die geen aanpassingen vereist," voegde ze eraan toe. Desalniettemin benadrukte Sonja dat ze overweegt nog groter te gaan als ze de kans krijgt.

"Ik had dit van in het begin moeten doen"

"Mijn enige spijt is dat ik mijn borsten niet meteen vanaf het begin tot hun huidige omvang heb vergroot," bekende ze. "Ik wou dat ze altijd al deze grootte hadden gehad, maar na gezondheidsproblemen te hebben gehad na mijn laatste borstoperatie, is het gewoon te riskant om door te gaan met meer ingrepen." Hoewel ze openlijk trots is op haar ervaring met cosmetische chirurgie, waardeert Sonja alle lichaamstypen. "Ik geloof oprecht dat iedereen mooi en aantrekkelijk kan zijn op zijn of haar eigen unieke manier," besloot ze.

(Bron: Daily Star)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties