"Mijn vriend maakte me aan het bed vast met handboeien. Wat toen gebeurde, is te gek voor woorden en beschamend!" Stories
"Mijn vriend maakte me aan het bed vast met handboeien. Wat toen gebeurde, is te gek voor woorden en beschamend!"
Stories

"Mijn vriend maakte me aan het bed vast met handboeien. Wat toen gebeurde, is te gek voor woorden en beschamend!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kwam een vrouw bij haar voor advies nadat er een en ander gebeurd was in de slaapkamer...

“Ik was enthousiast toen mijn vriend een op bondage gebaseerd seksspel voorstelde. Ik was het ermee eens dat ons liefdesleven wel een oppepper kon gebruiken,” begon de vrouw. “Helaas ging het niet zoals gepland. Hij bond me vast aan het metalen hoofdeinde met pluizige handboeien, maar kreeg toen kramp.”

"Hij was KO!" 

“Hij viel van het bed en stootte zijn hoofd tegen het nachtkastje. Hij was buiten westen en ik moest naar huisgenoten schreeuwen om ons te redden. Ze moesten de deur intrappen en lachten zich kreupel. Ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld. Nu zijn we het mikpunt van elke grap.”

"Je moet het gewoon accepteren"

“Hij kan er niet tegen dat iemand hem belachelijk maakt en onze relatie verkeert in een crisis. Help alsjeblieft.” Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto. “Je seksspelletje ging mis, maar je moet het gewoon accepteren. Natuurlijk was het vernederend om gered te worden door je giechelende huisgenoten, maar jullie kunnen het allebei navertellen.”

“Iedereen overkomt wel eens iets gênants en dit is echt niet het einde van de wereld. Stel voor dat je man een dikkere huid ontwikkelt en de andere wang toekeert. En ga in de toekomst nooit meer akkoord met iets waar je je niet helemaal goed bij voelt.”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties