"Mijn vriend was doodsbang om zijn pretstok schoon te maken, dus ik deed dat 3 jaar voor hem" Stories
"Mijn vriend was doodsbang om zijn pretstok schoon te maken, dus ik deed dat 3 jaar voor hem"
Stories

"Mijn vriend was doodsbang om zijn pretstok schoon te maken, dus ik deed dat 3 jaar voor hem"

We doen alles voor onze partner in een relatie. Maar er zijn bepaalde dingen die verboden terrein zouden moeten zijn, althans dat zou je denken... Een vrouw onthulde dat ze gevraagd werd de pretstok van haar vriend schoon te maken, omdat hij zelf bang is om dit te doen. Sprekend op The Off Hook Podcast, onthulde ze alles aan Dee Salmin en Pip Rasmussen.

Ze gaf toe dat ze het geslachtsdeel van haar vriend elke week schoonmaakte om '20 jaar aan ophoping' te verwijderen. De Australische beller verbaasde de podcast- hosts toen ze de bekentenis deelde. De vrouw gaf toe: "Ik moest het geslachtsdeel van mijn partner drie jaar lang schoonmaken." Duidelijk verward door de aankondiging, vroeg Dee: "Pardon?" Terwijl Pip toevoegde: "Wat bedoel je met schoonmaken? Geef ons meer details, alstublieft."

"De dokters konden niets doen"

De vrouw legde uit: "De voorhuid op zijn penis kwam niet helemaal terug. We waren naar een dokter gegaan en alles en ze konden er echt niets aan doen om te helpen." Toen onthulde ze hoe haar vriend 'heel grappig' werd over elke situatie die 'aanraken van zijn penis' met zich meebracht. Ja, je hoorde het goed. De vrouw vervolgde: "Dus ik moest glijmiddel en een wattenstaafje gebruiken om alles op te ruimen na 20 jaar ophoping."

Niet verrassend waren Dee en Pip verbluft door de openbaring. "Oh mijn God," stamelde Pip, terwijl Dee de voor de hand liggende vraag stelde: "Waarom zou hij het zelf niet doen?" De beller ging verder: "Het maakte hem gewoon bang, zei hij. Hij wilde zelfs niet masturberen, zo erg was het. En dus werd het aan mij overgelaten om hem drie jaar lang schoon te maken."

"Mijn vriend was doodsbang om zijn pretstok schoon te maken, dus ik deed dat 3 jaar voor hem"

"Ik moet dit even verwerken!"

Dee riep uit: "Wat! Ik ben gewoon nog steeds aan het proberen om te verwerken dat dit een taak was in je relatie. Om elke week de voorhuid van je vriend schoon te maken met een wattenstaafje en dat gedurende drie jaar." De video had trouwens de titel: "Eerst was er de mentale last, nu is er deze smegma-last." We kunnen alleen maar tonnen respect hebben voor de dame in kwestie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties