"Mijn vriendin is superblij dat ze zwanger is. Maar ik ben... onvruchtbaar. Wat moet ik nu doen!?" Stories
"Mijn vriendin is superblij dat ze zwanger is. Maar ik ben... onvruchtbaar. Wat moet ik nu doen!?"
Stories

"Mijn vriendin is superblij dat ze zwanger is. Maar ik ben... onvruchtbaar. Wat moet ik nu doen!?"

Veel mannen zouden dolgelukkig zijn als hun vriendin zwanger was. Echter heeft één man onthuld waarom hij niet bepaald enthousiast is over de aanstaande baby in een online bekentenis. De man ging naar het populaire account Fesshole op X (voorheen Twitter) om zijn verhaal te delen. Velen boden hem advies aan terwijl de post viraal ging.

In zijn bijdrage aan het account, waar mensen anoniem hun diepste geheimen delen, schreef de man: "Mijn vriendin is zwanger, maar niemand begrijpt waarom ik niet super enthousiast ben om vader te worden. Wat mijn vriendin niet weet, is dat ik jaren geleden een blessure heb opgelopen waardoor ik onvruchtbaar ben. Ik weet niet wat mijn volgende stap moet zijn." Sinds de post deze is gedeeld, heeft deze een verbazingwekkende 4 miljoen views verzameld. En velen konden niet wachten om hun mening te geven over de zaak.

"Confronteer haar hiermee, kerel!"

Velen drongen er bij hem op aan om zijn vriendin te confronteren of de relatie te verbreken, zoals iemand zei: "Weet niet wat de volgende stap is? Confrontatie, bro," terwijl een ander toevoegde: "Maak het uit. Hoe is dat een vraag? Aan de andere kant dachten sommigen dat hij creatief moest zijn, zoals een ander suggereerde: "Print je medisch dossier uit waarin dat staat en laat het inscannen op een babykaartje dat je haar dan geeft.” Velen drongen er echter bij de man op aan om zichzelf eerst nog eens laten controleren door de arts, voor het geval dat hij toch de vader zou kunnen zijn.

"Laat jezelf toch nog maar eens controleren..."

"Laat jezelf controleren, voor het geval dat," drong iemand aan, terwijl een ander toevoegde: "Er zijn nog gevallen bekend waar iemand zogezegd onvruchtbaar was maar dat uiteindelijk toch niet zo bleek te zijn.”Een derde was het hier ook mee eens: "Ja, niet onmogelijk, tenzij hij zijn testikels heeft laten verwijderen vanwege de blessure. Veel mensen die denken dat ze onvruchtbaar zijn, worden toch zwanger of maken iemand anders zwanger." Iemand verweet de man ook zelf dat hij zijn vriendin niet in de eerste plaats had verteld dat hij onvruchtbaar was en zei: "Niet netjes, dat je niets zei tegen een vrouw die kinderen wilde!”

(Bron: X – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties