"Mijn vriendin wil een gast die er uitziet als Thor uitnodigen in onze slaapkamer. Ik voel me bedreigd!" Stories
"Mijn vriendin wil een gast die er uitziet als Thor uitnodigen in onze slaapkamer. Ik voel me bedreigd!"
Stories

"Mijn vriendin wil een gast die er uitziet als Thor uitnodigen in onze slaapkamer. Ik voel me bedreigd!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. En ook in 2024 krijgt ze vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man wiens vriendin wel zin heeft in een triootje...

“Mijn vriendin blijft maar zeggen dat ze nog een triootje wil - maar ik heb niet genoten van het vorige,” begint de man. “Toen zij, haar vriendin en ik voor Kerstmis samen in bed belandden, voelde ik me belachelijk. Ik kreeg eigenlijk niks, laat staan een orgasme. Ze gingen zo op in elkaar dat ik uiteindelijk door mijn telefoon scrolde terwijl ze hijgden en kreunden. Deze keer denkt ze dat het geweldig zal zijn om een andere kerel in onze slaapkamer uit te nodigen.”

 "Thor zal niet doen wat hem gezegd wordt"

“Ze houdt van het idee om door twee aanbiddende mannen te worden bevredigd, maar dat klinkt nog erger. De man die ze in gedachten heeft is een gespierde bink waar ze vroeger mee gewerkt heeft. Hij lijkt echt op Thor! Ik voel me al geïntimideerd als ik met hem probeer te praten in de kroeg. Ze houdt vol dat hij een watje is dat overal voor in is, maar ik ben daar niet zo zeker van. Ze denkt dat het leuk wordt en dat ik ouderwets en raar ben omdat ik een probleem heb met haar "briljante idee".

“Zal het leuk worden? Ik kan me niet voorstellen dat Thor doet wat hem gezegd wordt. Ik denk dat het waarschijnlijker is dat hij er veel plezier in zal scheppen om mij op een zijspoor te zetten en te kleineren - en mijn vriendin zal er niets aan doen. Ze zal eerder genieten van de aandacht. Noem me paranoïde als je wilt, maar ik voel me ernstig bedreigd. Ik maak me zorgen dat ik gedumpt word als ik niet meespeel. Mijn partner is er goed in om traktaties te eisen en haar wilde plannen heel redelijk te laten klinken.”

“Ik werd aangevallen door een zeemeeuw!”

“Ik ben nog steeds niet over die keer heen dat ze aandrong op seks op het strand, waar ik werd aangevallen door een boze zeemeeuw. Hoe stel je voor dat ik deze laatste driehoeksverhouding aanpak?” Zoals altijd heeft Jane wel wat advies in petto. “Triootjes mogen dan wel trendy zijn in sommige kringen, maar als je het idee om met een andere man het bed in te duiken niet leuk vindt, heb je het recht om te zeggen: ‘Nee bedankt’.” zegt ze.

“Parachutespringen is ook sensatie”

“Je partner denkt misschien dat ze je kan verslinden, maar ze moet horen dat je je niet laat intimideren of dat je ouderwets bent. Als ze op zoek is naar sensatie, wat denk je dan van parachutespringen of quad rijden? Waarom moet haar dorst naar een adrenalinestoot gepaard gaan met een derde partij in de slaapkamer? “

“Helaas, als je haar hebt verteld dat je geen interesse hebt om haar met een andere minnaar te delen en ze blijft maar doorgaan, zijn jij en zij dan aan het einde van de lijn gekomen? Ga vandaag nog met haar samenzitten en sluit een wapenstilstand. Sta op een volwassen gesprek. Als dit haar manier is om je inzet te testen of om het je moeilijk te maken, maak dan duidelijk dat je je niet laat intimideren. Als ik heel eerlijk ben, zie ik deze relatie niet lang duren.”

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties