"Mijn vrouw pauzeert tijdens het van bil gaan om thee te drinken. Ik word er helemaal gek van!" Stories
"Mijn vrouw pauzeert tijdens het van bil gaan om thee te drinken. Ik word er helemaal gek van!"
Stories

"Mijn vrouw pauzeert tijdens het van bil gaan om thee te drinken. Ik word er helemaal gek van!"

Een Engelsman heeft de zeer Britse reden onthuld waarom zijn seksleven met zijn vrouw aan het afkoelen is. Voor veel Britten is een kopje thee ongetwijfeld iets om trots op te zijn. Maar helaas staat voor deze kerel het dagelijkse kopje thee dat hij 's ochtends voor zijn vrouw zet, in de weg van intimiteit. In een ‘sekshulpverleningscolumn’ die op Reddit is geplaatst, biechtte de echtgenoot anoniem aan The Times-relatiecolumniste Suzi Godson.

De kerel schreef: "Bijna alle dagen breng ik mijn vrouw een kopje thee op bed. Ze houdt van dit ritueel en ik vind het leuk om het te doen. Maar soms hebben we 's ochtends seks (nadat ik de thee heb gebracht) en pauzeert ze om haar kopje op te drinken voordat het koud wordt. Een pauze nemen tijdens onze intieme momenten vind ik echt een brug te ver. Voor mij verpest het het moment. Ik weet zeker dat ons liefdesleven gepassioneerder zou zijn als ze deze korte theepauze niet zou nemen."

"Je moet reverse cowgirl doen!"

De passie van de vrouw voor theedrinken in plaats van even door te gaan met de stomende sessie met haar vent heeft zeker voor wat gelach gezorgd in de reacties. Iemand zei: "Als ze reverse cowgirl deden, zou ze het kunnen drinken zonder enig risico op verbranding voor haar man." Een andere gebruiker schreef: "Heb respect voor het drankje, man, heb respect voor het drankje." Een derde grapte: "Thee wordt niet koud in slechts 2 minuten en 10 seconden."

"Stop met thee maken voor haar!"

Los van het gelach en gespot boden enkele behulpzamere gebruikers advies over hoe hij de prioriteit zou kunnen krijgen boven de thee die hij liefdevol zelf had gemaakt. Iemand stelde voor: "Je kunt onderzetters krijgen die je mok warm houden, zoals een verwarmingspad." Iemand anders adviseerde: "Stop gewoon met thee te maken voor haar." En een ander merkte op: "Breng het in een thermoskan, blijft urenlang warm, hoewel tien minuten meestal genoeg voor me is."

De theedief 

Deze echtgenoot is echter niet de enige persoon met theegerelateerde seksuele problemen. Onlangs deelde een vrouw op Twitter dat een kerel met wie ze aan het daten was, haar had bedrogen - en zelfs haar theezakjes had gestolen. Hij gebruikte ze niet alleen voor zijn eigen consumptie, maar nam ze mee om met andere vrouwen te drinken na een stomende vrijpartij. Wie had gedacht dat thee zoveel seksuele problemen kon veroorzaken!

(Bron: Reddit - Intropik: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties