"Mijn vrouw wil dat ik me verkleed als Teletubbie tijdens het van bil gaan. Ik ben het kotsbeu!" Stories
"Mijn vrouw wil dat ik me verkleed als Teletubbie tijdens het van bil gaan. Ik ben het kotsbeu!"
Stories

"Mijn vrouw wil dat ik me verkleed als Teletubbie tijdens het van bil gaan. Ik ben het kotsbeu!"

Terwijl veel mensen beweren dat het verkeerd is om aan 'kink shaming' te doen, lijkt het erop dat deze bekentenis van een man op Reddit toch op niet al te veel bijval kan rekenen. Sommige mensen houden ervan om experimenteel te zijn in de slaapkamer, soms door een vleugje rollenspel te introduceren. Een sexy verpleegster? Of een knappe brandweerman? Nee, deze vrouw houdt meer van een andere ‘niche’… En haar man wil bij haar weg vanwege dit gedrag.

Nadat hij genoeg had van haar seksuele verlangens, plaatste de echtgenoot een anonieme bekentenis op Reddit om zijn ‘probleem’ naar buiten te brengen. Zijn vrouw vind het namelijk leuk dat hij zich verkleed als een van de Teletubbies. Ze wordt er zelfs helemaal hitsig van. "Mijn vrouw heeft een Teletubbie-fetisj ontwikkeld", onthulde hij. "Het is al erg genoeg om die stomme figuren op tv te zien, maar nu moet ik me minstens één keer per week als een van hen verkleden en haar 'Teletubbies- time' geven. Om eerlijk te zijn, heb ik er genoeg van en wil ik bij haar weg."

via GIPHY

"Absolute dealbreaker!"

Wie had gedacht dat die gekleurde figuurtjes zo opwindend konden zijn! 'Geschokt' door de beste man zijn relatieproblemen, doken veel mensen in de reacties op om hun medeleven te betuigen aan de kerel - en sommigen drongen er bij hem op aan om te vertrekken. Iemand reageerde: "Een absolute dealbreaker. Ik zou vertrekken." Een andere gebruiker grapte: "Laat haar anders een Sun Baby-masker opzetten!"

"Ik ben getraumatiseerd..."

Iemand schreef ook: "Ik ben getraumatiseerd door wat ik zojuist heb gelezen." Of: “Arme kerel, ik heb medelijden met je.” Ten slotte schreef iemand: “Ok, dit is gewoon een reden voor een scheiding, zeker als ze blijft aandringen terwijl ze weet dat je er echt niet van houdt.” Wat zouden jullie doen in het geval van deze man? Tinky-Winky, Dipys, Laa-Laa, Po… Wedden dat het deuntje nog een ganse dag door je hoofd galmt! Geen dank daarvoor.

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik en BBC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties