"Mijn vrouw wil het al 15 jaar niet meer doen. Ze drinkt liever samen een kopje thee" Stories
"Mijn vrouw wil het al 15 jaar niet meer doen. Ze drinkt liever samen een kopje thee"
Stories

"Mijn vrouw wil het al 15 jaar niet meer doen. Ze drinkt liever samen een kopje thee"

Veel koppels hebben wel eens een ‘droge periode’ als het gaat om hun seksleven. Een man gaf echter onlangs toe dat hij al 15 jaar geen seks meer heeft gehad met zijn vrouw. Hij deelde de schokkende bekentenis op het populaire account Fesshole op X, voorheen bekend als Twitter, waar mensen anoniem hun diepste en donkerste geheimen delen.

De man schreef op de site dat hij geen seks meer had met zijn vrouw nadat ze hem plots een bijzondere bekentenis deed. Hij zei: “Ongeveer 15 jaar geleden vertelde mijn vrouw plots dat ze geen gemeenschap met mij wilde hebben. Zo, uit het niets. Ik was in shock, maar de grootste schok moest nog komen. Ze zag de verslagen uitdrukking op mijn gezicht en zei: “Het is niet zo erg hoor. We kunnen samen nog andere dingen doen, zoals samen thee drinken.”

via GIPHY

"Ik voel met je mee!"

De man zijn bericht maakte online zeker de nodige indruk, want het kreeg op korte termijn meer dan 2 miljoen views en tonnen reacties van andere gebruikers. Velen waren geschokt door de bekentenis. Iemand zei: "Ik kan me niet voorstellen hoe dat moet voelen, zo moeilijk." Een ander reageerde: “15 jaar, dat is echt wel een lange tijd zonder. Ik voel met je mee!” Terwijl een derde persoon het ‘een duidelijke reden voor een scheiding’ noemde.

Desondanks zeiden sommigen dat ze zich in een vergelijkbare situatie bevonden, zoals een man die schreef: "Had datzelfde gesprek ongeveer 9 jaar geleden. En ik heb nu ook al 8 jaar een minnares. Beiden weten van elkaar. Mijn vrouw en ik doen echter ook nog steeds 'andere dingen'. Ja, ook samen thee drinken…”

(Bron: X - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties