Paige toont hoe ze eruitzag vóór ze haar voorgevel voor 45.000 euro liet 'opblazen' (foto's) Stories
Paige toont hoe ze eruitzag vóór ze haar voorgevel voor 45.000 euro liet 'opblazen' (foto's)
Stories

Paige toont hoe ze eruitzag vóór ze haar voorgevel voor 45.000 euro liet 'opblazen' (foto's)

Het model Paige British staat tegenwoordig bekend om haar enorme borsten van cupmaat I, waar ze maar liefst 45.000 euro aan heeft besteed . Toch is ze niet altijd zo ‘weelderig’ geweest, zoals ze fans recent liet zien. De 28-jarige plaatste een throwbackfoto op haar Instagram-verhaal waarop ze te zien was met 'baby-implantaten'. Het was een groot verschil met haar oogverblindende look van vandaag.

Op de throwbackfoto was de brunette te zien in een blauwe sportbeha en witte slip, met veel kleinere implantaten dan ze nu heeft. Dit werd vergeleken met een recente foto van haar waarop ze haar gigantische decolleté showt in roze lingerie. Het model, dat in totaal maar liefst 90.000 euro aan chirurgie heeft besteed, vloog vorig jaar in oktober naar Los Angeles, VS, voor haar meest recente borstoperatie en gaf 20.000 euro uit om haar cupmaat te vergroten van een H naar een I.

"Ze hebben tijd nodig om te herstellen"

Ze onthulde echter vorige week dat ze voorlopig niet van plan is om nog groter te gaan. Opnieuw, op haar Instagram-verhaal, vertelde Paige dat veel mensen haar vaak vragen of ze haar borsten nog groter laten maken. Ze antwoordde: "Ik heb dit vaak beantwoord. Nee, dat doe ik niet. Ik heb ze vijf maanden geleden laten doen, daarna kreeg ik een infectie van de operatie waarvoor ik in het ziekenhuis lag, wat kan gebeuren, dus ze hebben tijd nodig om te herstellen."

(lees verder onder de foto)

Paige toont hoe ze eruitzag vóór ze haar voorgevel voor 45.000 euro liet 'opblazen' (foto's)

"Nog groter? Dan zou ik er niet goed meer uitzien"

Paige vervolgde: "Ik denk niet dat ik er goed uit zou zien als ze nog groter zouden zijn. Het is al moeilijk genoeg om me te kleden en het komt op een punt waarop ze niet eens meer op borsten lijken. Ik vind ze leuk, dat is alles." Ondanks dat ze nu van haar borsten houdt en veel complimenten krijgt van mannen, zei ze eerder dat andere vrouwen vaak 'jaloers' kunnen zijn op haar grote voorgevel.

"Andere vrouwen voelen zich bedreigd"

Ze gelooft dat ze niet houden van de aandacht die het haar oplevert en zegt: "Andere vrouwen voelen zich bedreigd. Ze zijn gewoon jaloers. Ik kleed me tamelijk bescheiden, maar ik kan de oordelende blikken en opmerkingen niet ontlopen. Online haters vragen zich af 'wat ik mezelf heb aangedaan'. Ze vertellen me dat ze walgen. Maar er zullen altijd haters zijn en het kan me niet schelen als ik iemand beledig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties