Part of the (bl**)job: journaliste doet tijdens reportage in swingersclub gewoon lustig mee Stories
Part of the (bl**)job: journaliste doet tijdens reportage in swingersclub gewoon lustig mee
Stories

Part of the (bl**)job: journaliste doet tijdens reportage in swingersclub gewoon lustig mee

Louise Fischer is een Deense journaliste die onder andere voor een grote radiozender geregeld reportages maakt. Enige tijd geleden werd ze erop uitgestuurd om een reportage te maken over swingersclubs in Denemarken en zo kwam ze terecht in ‘Swingland’, waar ze een wel heel bijzonder avontuur beleefde…

Aanvankelijk begon het allemaal onschuldig en interviewde ze enkele mensen over wat ze precies deden in deze club. Ze kreeg echter niet genoeg pikante info losgepeuterd terwijl ze aan de bar zaten, dus besloot Louise maar even aan ‘diepgaande’ onderzoeksjournalistiek te doen. Zo stelde ze voor om gewoon gezellig mee te doen aangezien ze best wel nieuwsgierig was naar hoe het allemaal ging.

'Part of the job'

Terwijl ze seks had met twee mannen bleef ze ondertussen wel verder doen met haar interview, en stelde ze vragen zoals: "Misschien vind je het nu wel leuk om te vertellen wat je exact ziet?" Dit vroeg ze terwijl je allerlei seksgeluiden op de achtergrond hoort. De man die ze interviewde, was nu wel een stuk spraakzamer dan aan de bar en zei: “Ik zie een lekkere vrouw die grondig en goed geneukt wordt. Naar verluidt heeft ze dit nog nooit in een swingersclub geprobeerd."

De reportage werd inclusief gekreun en kletsende seksgeluiden ook gewoon uitgezonden op de radio, tijdens een ochtendshow voor honderdduizenden luisteraars. Daar kwam achteraf best veel kritiek op van mensen die dit absoluut niet vonden kunnen. Louise zelf zag er echter geen graten in. Volgens haar was het gewoon 'deel van de job' en het was allemaal 'heel leuk, spontaan en zonder enige dwang'. Al gaf ze wel aan dat ze op voorhand nooit had gedacht dat ze plots zou beginnen meedoen.

Je kan de reportage van Louise hieronder opnieuw beluisteren (in het Deens natuurlijk). Vooral naar het einde van de video toe hoor je dat de journaliste zich helemaal aan het geven was. Alles voor de job natuurlijk! Het filmpje wordt begeleid met de toepasselijke tekst: 'Het werd heet en nat voor zowel onze verslaggeefster als de gasten.'

9 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties