Savannah hard aangepakt nadat ze kilo's zelfbruinende créme gebruikt: "Werk jij in een kolenmijn?!" Stories
Savannah hard aangepakt nadat ze kilo's zelfbruinende créme gebruikt: "Werk jij in een kolenmijn?!"
Stories

Savannah hard aangepakt nadat ze kilo's zelfbruinende créme gebruikt: "Werk jij in een kolenmijn?!"

Een vrouw heeft gebruikers op de sociale media in shock achtergelaten nadat ze onthulde hoe ze eruitziet nadat ze heel vaak naar de zonnebank gaat en kilo’s zelfbruinende crème gebruikt. Sommige mensen vragen zich af of ze in een koolmijn werkt, en de meesten smeken haar om ermee te stoppen. Maar Savannah (20) wil er allemaal niks van weten.

Savannah Grace gaat al drie jaar regelmatig naar de zonnebank, maar gebruikt ook elke avond nepbruining. Om de kleur egaal te houden, vult ze haar bruine kleur aan wanneer dat nodig is en ondanks negatieve opmerkingen, houdt ze van de manier waarop ze eruit ziet. Op foto’s en filmpjes die ze deelt, krijgt ze altijd een pak scherpe opmerkingen. Mensen vergelijken ook vaak met hoe Savannah er vroeger uitzag. En dat was inderdaad helemaal anders.

"Je lijkt wel een Dorito!"

"Ik probeer zo min mogelijk commentaar te lezen," vertelde Savannah in een recent interview. "Er zijn veel negatieve reacties geweest, maar ik doe wat me gelukkig maakt. Ik hou van zonnen en buiten zijn. Maar het is onvoldoende om eruit te zien zoals ik wil. Daarom gebruik ik crème en ga naar de zonnebank.”

Veel mensen hebben echter niet veel positiefs te zeggen over de dingen die Savannah doet. Iemand reageerde: “Ze doet dit met geen greintje berouw of zelfs maar een poging om te begrijpen hoe fout ze bezig is?? Gooi dat mens eruit." Iemand anders voegde eraan toe: "Het is niet de bedoeling dat je een bad neemt in de zelfbruiner." Een andere zei: “Je lijkt wel een Dorito!” Of: “Werk je in een kolenmijn?” Ten slotte was er iemand die opmerkte: “Knap hoor… dat je zo je huis durft uitkomen.” Hieronder kun je zelf een oordeel vellen over de ‘acties’ van Savannah…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties