Siamese tweeling die hetzelfde 'liefdesgrotje' deelt, legt uit hoe hun 'intieme momenten' verlopen Stories
Siamese tweeling die hetzelfde 'liefdesgrotje' deelt, legt uit hoe hun 'intieme momenten' verlopen
Stories

Siamese tweeling die hetzelfde 'liefdesgrotje' deelt, legt uit hoe hun 'intieme momenten' verlopen

Een Siamese tweeling die een vagina deelt, hebben moedig gesproken over hoe ze hun unieke levens navigeren. Mia en Lia, 19-jarige zussen, die er de voorkeur aan geven anoniem te blijven, deelden openhartig hun ‘seksuele oriëntaties’ en de uitdagingen die voortkomen uit verschillende aantrekkingen tot mannen en vrouwen.

De zussen voelden zich gemotiveerd om hun ervaringen te bespreken naar aanleiding van onthullingen over een andere Siamese tweeling. Eerder dit jaar werd onthuld dat Abby Hensel vorig jaar in het geheim trouwde met haar partner Josh Bowling, 33. Tijdens een Ask Me Anything-sessie op Reddit gingen Mia en Lia in op nieuwsgierige vragen over intieme details van hun leven, zoals de bekentenis dat ze niet langer masturberen omdat het te ‘oncomfortabel’ voelt.

"Ja, we hebben dezelfde vagina"

In hun bericht legden de tweelingen uit: "We zijn verbonden bij de buik, dus twee verschillende hersenen, twee harten, vier(ongeveer) longen (onze linker- en rechterlongen zijn min of meer gefuseerd, dus het is meer zoals een 3e long dan een 4e), twee levers, twee magen en daaronder delen we onze darmen, blaas en ons voortplantingssysteem. Dus ja, dezelfde vagina! We hebben elk een arm en been die we respectievelijk kunnen controleren."

Ze gingen verder met het geven van een kijkje in hoe hun lichamen zijn samengesteld en hoe ze verschillende sterke punten hebben. Mia vertelde: "Lia's longen zijn samengedrukt door mijn lichaam en daarbovenop heeft ze ernstige scoliose in haar ruggengraat." De zussen, die bevestigden dat het Mia was die de antwoorden schreef, openden ook openhartig over hun seksuele oriëntaties.

Seksualiteit

"Ja, ik ben lesbisch en Lia is hetero. Ik heb een vriendin gehad, maar we zijn uit elkaar gegaan toen ik naar de universiteit ging, en zij had een vriendje op afstand toen we tieners waren," verklaarden ze. Ze benadrukten vervolgens dat de reden voor het delen van hun intieme leven op sociale media was om tegemoet te komen aan de nieuwsgierigheid van mensen, zodat ze andere Siamese tweelingen niet lastig zouden vallen die misschien geen lastige vragen willen krijgen.

Masturbatie

Het eerste onderwerp dat ter sprake kwam was masturbatie, wat ze nogal ongemakkelijk beschreven als ‘oncomfortabel’. Een gebruiker vroeg brutaal hoe vaak ze zichzelf plezierden. Meteen gaven de zussen antwoord op deze vraag: "We hebben in het verleden gemasturbeerd, maar we hebben afgesproken om het niet meer te doen omdat het te ongemakkelijk voor ons was." Een ander vroeg zich af of wederzijdse masturbatie voor hen aanvoelde als ‘incest’.

In antwoord op deze indringende vraag gaven de tweelingen toe dat het weliswaar ongemakkelijk was, maar niet als incestueus werd ervaren. Ze zeiden: "Bij masturbatie voelde het niet alsof het incest was, het was meer zoals… Stel je voor dat iemand voortdurend je schouder aanraakt. Dat zou behoorlijk irritant en vreemd zijn, toch? Dat is wat het is als Lia onze vagina aanraakt, het voelt alsof iemand met je lichaam speelt."

Opwinding

De tweeling werd overspoeld met vragen op sociale media over hun intieme leven, vooral of ze allebei opgewonden raken omdat ze dezelfde lichaamsdelen delen. "Opwinding is een complexe hormonale communicatie tussen de hersenen en de geslachtsdelen, dus als je niet degene bent die opgewonden raakt, kun je min of meer voelen dat je geslachtsdelen opgewonden zijn zonder zelf opgewonden te zijn,” klok het. “Hetzelfde geldt voor andere dingen. Ik kan bijvoorbeeld voelen wanneer zij honger heeft, zelfs als ik dat niet heb, of wanneer ze angstig is vanwege haar hartslag en ik niet," legde Mia uit.

Partners

Ondanks dat ze hun eigen seksuele voorkeuren hebben, kozen de zussen ervoor om seks over te slaan vanwege mogelijke complicaties bij zwangerschap. En de vragen bleven komen, met iemand die vroeg: "Dus bespreken jullie twee het als je iets fysieks met een partner wilt laten gebeuren?" De Siamese tweeling legde de regels uit voor hun intieme leven en zei: "Nou, dat is het ding. Terwijl zowel ik als mijn zus seksuele verlangens hebben en beiden opwinding ervaren, hebben we van jongs af aan afgesproken dat we geen seks zouden hebben.”

“Omdat het 1. erg ongemakkelijk voor ons beiden zou zijn en 2. het risico op zwangerschap te groot is. Als we zwanger zouden worden is er een grote kans dat we zouden sterven. Echter, we zullen nog steeds intiem zijn met onze partners. Ik zal mijn vriendin kussen en knuffelen. Een Siamese tweeling zijn, is iets heel unieks. We moeten gewoon zien wat voor ons beiden werkt en wat niet. Zo hebben we bijvoorbeeld nog nooit orale seks gehad, dat wil geen van ons beiden. En dat zal ook nooit gebeuren.”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties