"Terwijl ik met andere venten uitga en van bil ga, blijft mijn man bij de kids. Het werkt perfect zo!" Stories
"Terwijl ik met andere venten uitga en van bil ga, blijft mijn man bij de kids. Het werkt perfect zo!"
Stories

"Terwijl ik met andere venten uitga en van bil ga, blijft mijn man bij de kids. Het werkt perfect zo!"

Een getrouwd koppel heeft openlijk gesproken over hun ‘ongewone relatie’ op het YouTube-kanaal ‘Love don’t judge’. Alex en Mitch legden uit hoe Alex vaak met andere mannen slaapt, met de zegen van haar man. Hun eerlijkheid heeft nogal wat ophef veroorzaakt online, waarbij mensen hun relatie onder andere als ‘verdomd vreemd’ bestempelden.

Terwijl Alex vrijelijk met andere mannen uitgaat én slaapt, heeft Mitch niet dezelfde vrijheid als zijn vrouw. Toch helpt de man zijn vrouw maar al te graag met haar online datingprofiel. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst toen ze slechts 14 waren en zijn al meer dan 10 jaar samen. Alex zei: "Als koppel worden we beoordeeld omdat we niet het traditionele doen. Ik ga met andere mensen uit en Mitch is degene die thuis bij de kinderen is, wat voor sommige mensen echt bizar is, omdat het meestal de vrouw is die dit doet."

"Terwijl ik met andere venten uitga en van bil ga, blijft mijn man bij de kids. Het werkt perfect zo!"

"Ik hou van nerdy mannen"

Alex, die ook een OnlyFans-account heeft, werd overspoeld met scherpe kritiek na haar bekentenis, maar het koppel volhardt dat het ‘geen big deal’ is dat Alex met andere mannen uitgaat en slaapt. Maar Mitch heeft blijkbaar zijn grenzen, want hij zei: "Ik wil nooit de dates ontmoeten, want dat zou eerlijk gezegd een beetje vreemd zijn." Toen Alex gevraagd werd naar welk type man ze prefereert, zei ze: "Ik hou van nerdy mannen die goed zijn in wiskunde. Ik weet niet waarom, het is gewoon mijn ding en ik hou gewoon van slimme mensen."

"Ik heb ook een sugar daddy"

Ze onthulde vervolgens dat ze zich soms wel schuldig voelt voor het daten met andere mannen terwijl Mitch thuis is, maar ze stuurt hem vaak sms'jes tijdens de uitjes om dat een beetje te compenseren. Alex zei dat ze datingsites gewoon leuk vindt en gewoon op zoek is naar wat ‘plezier’, en niet van plan is gevoelens te ontwikkelen voor een andere man. Ze voegde eraan toe: "Ik geloof niet dat het de menselijke natuur is om je hele leven slechts één partner te hebben. Ik heb ook een sugar daddy. Hij heeft me designertassen gekocht, hij heeft vakanties betaald. Telkens wanneer ik afhaalmaaltijden wil, betaalt hij ervoor.”

"Terwijl ik met andere venten uitga en van bil ga, blijft mijn man bij de kids. Het werkt perfect zo!"

"Liever controversieel doen, dan ganse dag haat schrijven!"

“Weet je, zelfs als ik op date ben met iemand en ik bel mijn sugar daddy, dan stuurt hij me geld om die date te financieren,” ging Alex verder. “Hij betaalt daar gewoon graag voor omdat hij wil dat ik het naar mijn zin heb.” Vanwege hun ‘unieke’ situatie krijgt het koppel dagelijks met veel veroordelingen op sociale media te maken. Alex reageerde daarop: "Ik zou liever iemand zijn die iets controversieels doet dan iemand die de hele dag haat schrijft."

Ook Mitch deelt die mening en zei nog: “Waarom zijn de voorkeuren van mensen iets waar de maatschappij over moet debatteren? Ik heb er echt genoeg van! Ik denk gewoon dat je je geest een beetje moet openen en beseffen dat niet iedereen hetzelfde is en dat verschillende mensen hun leven anders willen leven. En wat één persoon gelukkig maakt, maakt niet iedereen gelukkig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties