"Tijdens de lunch legde mijn collega zijn worst op mijn bureau en vroeg of ik hem tussen een broodje wilde" Stories
"Tijdens de lunch legde mijn collega zijn worst op mijn bureau en vroeg of ik hem tussen een broodje wilde"
Stories

"Tijdens de lunch legde mijn collega zijn worst op mijn bureau en vroeg of ik hem tussen een broodje wilde"

Op het forum Reddit vind je toch wel enkele bijzondere verhalen. Er zijn groepen waar mensen hun meest duistere seksbekentenissen en andere pikante verhalen delen. En dat deed ook deze vrouw...

“Mijn collega vindt het grappig om zichzelf bloot te geven - de hele tijd en echt letterlijk,” begint de dame. “Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat hij zijn shirt losknoopt, zijn broek laat zakken of mij zijn spieren laat voelen. Soms doet hij onschuldig zijn riem los en ritst hij zijn gulp open om zijn shirt erin te stoppen, maar ik denk dat het allemaal deel uitmaakt van dezelfde opwinding.”

"Hij legt zijn instrument op mijn bureau!"

“Hij denkt dat ik zijn maatje ben en dat we een soort van ‘verstandhouding’ hebben. Maar ik word ziek van die man en zijn gezeur en constante grappen over piemels en dergelijke. Na de lunch legt hij vaak gewoon zijn pretstok op mijn bureau en zegt dingen als: "Hoe vind je dat tussen twee sneetjes brood?" Dan lacht hij hysterisch. Op dit moment zie ik meer zijn piemel dan van die van mijn vriend, omdat die veel in het buitenland zit voor z’n werk.”

“Ons kerstfeest op kantoor komt eraan en deze clown begint opmerkingen te maken over de geweldige tijd die we zullen hebben met dansen en neuken in de directiekamer,” gaat de vrouw verder. “Hij verwacht echt dat ik met hem naar bed ga. Ik ben woedend. Ik keek echt uit naar ons feest - het eerste sinds 2019 - en nu weet ik niet of ik kan gaan omdat hij het voor me verpest heeft.”

"Onze collega's denken dat we met elkaar slapen"

“Wat me ergert is dat collega's er al vanuit gaan dat we met elkaar naar bed gaan. Laatst klaagde een vrouw van de boekhouding dat hij te familiair tegen haar deed in de kantine. Ze zei boos tegen me: ‘Hou dat vriendje van je een beetje in toom!’ Maar hij is niet mijn minnaar en zal dat ook nooit worden. Ik heb hem gewaarschuwd dat als hij weer over de schreef gaat, ik naar onze baas en de politie ga - in die volgorde - maar hij lacht er gewoon mee.”

"Ik ben te soft"

“Hij weet dat ik het niet durf omdat hij problemen heeft met zijn ouders die het financieel heel moeilijk hebben en ik te soft ben. Ons bedrijf hanteert een nultolerantiebeleid met betrekking tot intimidatie en hij zou morgen al buiten liggen als ik mijn mond open zou doen. Maar voorlopig laat ik het dus allemaal maar begaan...” Veel Reddit-gebruikers waren het echter niet eens met de vrouw en stelden voor dat ze per direct naar haar baas zou gaan. Benieuwd of ze hun raad zal opvolgen.

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties