Tracey en Elvis zijn al 12 jaar swingers, maar vinden geen koppels die het met hen willen doen Stories
Tracey en Elvis zijn al 12 jaar swingers, maar vinden geen koppels die het met hen willen doen
Stories

Tracey en Elvis zijn al 12 jaar swingers, maar vinden geen koppels die het met hen willen doen

Maak kennies met Tracey (55) en haar 12 jaar jongere echtgenoot Elvis (43). Ze zijn al een half leven samen maar 12 jaar geleden besloot het koppel om te experimenten. Zo wilden ze heel graag het bed delen met andere koppels en het leven als swinger een kans geven. Dat liep echter niet van een leien dakje.

Zo bleken hun ervaringen verschrikkelijk te zijn. Andere koppels in het swingersmileu vinden die een spannende nacht met hen wilden, bleek bijna onmogelijk te zijn. Zo kregen Elvis en Tracey naar eigen zeggen in clubs en op swingersites vaak heel wat verwijten die hun zin in swingen onder het vriespunt deed dalen.

"Wij wilden gaan swingen om meer spanning in ons liefdesleven te brengen. We kregen echter vooral veel te maken met misbruik en verwijten. Zo waren er veel koppels die ons onaantrekkelijk en dik noemden. Daarnaast kregen we ook heel vaak te horen dat we op een moeder en haar zoon leken in plaats van op een koppel."

Na veelvuldige pogingen in jaren lukt het uiteindelijk toch om een koppel te leren kennen die openstonden om met hen te swingen, maar ook dat liep uiteindelijk volledig verkeerd, vertelde Elvis aan de Daily Mail: "Na de derde keer, lieten ze plots niets meer van zich horen. En dat zonder enige verklaarbare reden.”

Elvis snapt er dan ook totaal niets van dat eigenlijk bijna niemand met hen en zijn vrouw van bil willen gaan. Ze droomden van elkaar seks te zien hebben met een andere persoon, maar dat liep duidelijk op een sisser af.

Verbod op swingersites

Na hun verschrikkelijke ervaringen hebben Tracy en Elvis ondertussen opnieuw besloten om monogaam te zijn en zelfs in het huwelijksbootje stappen. Naar eigen zeggen, zijn ze ondertussen weer gelukkiger dan ooit. Ondanks dit zijn ze wel woest en vragen nu om een verbod op swingersites.

"Wij vinden dat zulke websites moeten gesloten worden. Zij checken niet wie er lid wordt en er zitten heel veel vreemde mensen op zulke platformen. We willen mensen dan ook waarschuwen voor de gevaren van swingen en al het drama dat daarbij komt kijken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties