Trans vrouw Ala verklapt bijzondere dingen over haar seksleven: "Ik kan een dubbel orgasme krijgen" Stories
Trans vrouw Ala verklapt bijzondere dingen over haar seksleven: "Ik kan een dubbel orgasme krijgen"
Stories

Trans vrouw Ala verklapt bijzondere dingen over haar seksleven: "Ik kan een dubbel orgasme krijgen"

Een trans vrouw die ongeveer 90.000 euro heeft uitgegeven om er uit te zien zoals ze er nu uitziet, heeft een aantal dingen over haar seksleven onthuld. Ala, uit Taiwan, onderging in september 2020 in Thailand een transitie-operatie. Dit omvatte onder andere het verwijderen van de testikels en het omvormen van de penis tot een ‘neoclitoris’.

De 34-jarige Ala voelt zich eindelijk vrouw nu ze een volledige transitie-operatie heeft ondergaan, inclusief borstreconstructie, oestrogeentherapie, kontlift, jukbeenverkleining, nieuwe vorm van de kaaklijn en andere gezichtsveranderingen. Ala documenteert haar ‘reis’ op de sociale media en heeft zo op Instagram een indrukwekkende 268.000 volgers verzameld.

(lees verder onder de foto)

Specialiste orale seks

Ala sprak met Daily Star ook over haar ‘nieuwe’ seksleven sinds haar transitie. Ze zei: "Toen ik nog een man was, wist ik hoe ik mezelf moest bevredigen. Ik wist immers wat het gevoeligste deel van mijn geslachtsdelen was, namelijk het topje van mijn penis. Nu, als vrouw, verbaast het me nog elke dag dat ik nog steeds kan ejaculeren wanneer ik met mezelf speel. Het sperma komt er via mijn urinebuis uit. Het is een dubbele climax, een dubbel orgasme dus!”

“Maar het sperma is doorzichtig en het is geurloos, en zo weet ik dus dat het geen urine is” ging ze verder. Ala vertelde ook dat ze een krak is in orale seks. “Ik kan mannen beter dan de meeste vrouwen, als het op orale seks aankomt” zei ze. “Vrouwen weten vaak niet goed genoeg hoe ze het moeten doen, wat het ‘gameplan’ is. Omdat ik zelf ooit een man was, weet ik dat wel” besloot ze. Hieronder hebben we nog wat plaatjes en filmpjes van Ala verzameld…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties